divendres, 10 de febrer del 2012

Activitats al Nucli Antic del 10 al 12 de febrer


VISITES GUIADES

Museu Romàntic PapiolL’entrada al museu és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). 

Divendres 10:  de 10 a 13h i de 16 a 18h  
Dissabte 11: de 10 a 13h i de 16 a 18h 
Diumenge 12: de 10 a 14h



CONFERÈNCIES

A.E.Talaia. "Fauna Animal". Avui divendres es fa la presentació d'aquesta l'obra a càrrec del seu autor Damià Bardera. Organitza la Secció Cultural, amb la col·laboració de l'editorial El Cep i la Nansa. L'acte tindrà lloc a 2/4 de 9 del vespre, al local social. Més informació.





EXPOSICIONS

A.E.Talaia. "Memòries del Nostre Carnaval". Exposició fotogràfica, documental i d'elements representatius del Carnaval de l'entitat.  L'exposició és oberta al públic tots de 19 a 21 hores. Aquesta mostra romandrà en actiu fins el dimarts 14 de febrer a la seu de l'A.E.Talaia.  L'accès és lliure i gratuït. 




ACTES DEL CARNAVAL AL NUCLI ANTIC

"El Ball de Mantons". Aquest dissabte té lloc el tradicional ball de gala del Carnaval organitzat per les diferents entitats vilanovines en espais varis. Al Nucli Antic es localitzen dos actes festius del Ball de Mantons. A La Sala, amb l'orquestra Girasol, organitzat per l'Agrupació de Balls Populars. També s'acull el ball de mantons a l'Auditori Eduard Toldrà amb l'entitat La Gran Penya, amb el duet musical Siboney. El Ball de Mantons comença a les 23.30 i dura fins les 04.00 hores. El preu d'accès varia en funció de l'entitat. 


Festivals Infantils. Aquest diumenge 12 de febrer l'Agrupacio de Balls Populars organitza aquesta activitat adreçada als més petits a La Sala. L'acte comença a les 18.00  i dura fins les 20 hores. L'accés pels socis i nens és gratuït. Pels no socis és de 4 euros.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada