divendres, 20 d’abril del 2012

Activitats al nucli antic del 20 al 22 d'abril

* En aquest espai del bloc s'anuncien tant aquelles activitats que es duen a terme al Nucli Antic, com aquelles entitats del Nucli Antic que dinamitzen accions en altres espais.


VISITES GUIADES

Museu Romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants d ela vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals. 

Divendres dia 20: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dissabte dia 21: de 10 a 13h i de 16 a 18h 
Diumenge dia 22: de 10 a 14h 

Les visites al museu són amb guia i comencen a l'hora en punt.
Tarifes: entrada general a 3 euros, entrada reduÏda a 1,5 euros i la tarifa per grups és 45 euros. 

* El 28 d'abril, 5 i 12 de maig tindrà lloc al Museu Romàntic Can Papiol el curs: L'art de fotografiar d'introducció a la fotografia del patrimoni, pel fotògraf professional Òscar Rodbag. El preu del curs sencer és de 100 euros per persones, cada sessió són 45 euros. Les places són limitades i cal fer una preinscripció trucant al telèfon 93.993.03.82 o bé a administracio@victorbalaguer.cat. La data límit és el 24 d'abril. Més informació.

EXPOSICIONS

Exposició "Koncept" al Centre d'Art Contemporani La Sala, a la sala de voltes.   
Koncept és una mostra que reflexiona a l’entorn del significat de l’art a l’actualitat. 
La mostra ofereix un ampli ventall d'obra de reconeguts creadors lligades a la noció d'història i temps.Entre els artistes de la col·lecció tenim entre d'altres: Pablo Picasso, Andreu Alfaro, Frederic Amat, Joan Brossa, Chillida, Pep Duran , Josep Guinovart , Joan Miró, Antoni Tàpies, Christo. Col·lecció Biel Torrens. Aquesta mostra estarà exposada al públic fins el 10 de junyHorari de La Sala: De dimarts a dissabte de 18 a 21h. Dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14h. Dilluns tancat. Accés lliure i gratuït.



A.C.Ateneu Vilanoví. Mostra de pintura: Aquarel·les de Núria Casanellas. Exposició en actiu fins el 30 d'abril, a l'associació cultural Ateneu vilanoví (Plaça llarga, 19).
Horari, de 19 a 22 hores. L'accès és lliure i gratuït.


PRESENTACIONS i ACTUACIONS


Divendres cultural. A.E.TaliaAudiovisual: El rinoceront de cova peiural (Astúries), a càrrec de Manel Llenas, palentòleg i espeleòleg de Sabadell. Organitza el Grup Espeleològic Talaia (GET). Aquest divendres, de 21 a 22.30 hores, a la seu de l'entitat (carrer comerç, 4). L'accès és lliure i gratuït. 


Presentació del conte "El Món dels blautencs", de Lluis Amaré, en el marc d'una festa amb la participació del Mag Lalo, el grup d'animació ralet, Ralet, els Bessons de la Geltrú, els tabalers, la Carpa i el Porro, i molt més. S'acabarà amb una xocolatada per a tothom. Organitza el Taller Amaré i l'Associació de veïns del Centrevila. L'acte tindrà lloc a la plaça de les Neus aquest dissabte 21, de les 18.30 a les 20.30 h.






A.C.Ateneu Vilanoví. Presentació de la Cooperativa Som Energia, aquest dissabte a les 18 hores a l'ateneu vilanoví. Aquesta és una cooperativa sense ànim de lucre que vol aglutinar persones amb el desig de canviar el model energètic actual i treballar junts per assolir un model 100 % renovable. L'accès és lliure i gratuït.




Bordegassos de Vilanova. 40è Aniversari de la Colla. Actuació Castellera, amb els castellers de Barcelona, Colla jove de Xiquts de Valls i els Bordegassos de Vilanova. Aquest diumenge 22 d'abril a la plaça de la vila, de 12.30 a les 14.30 hores. Aquesta actuació dóna el tret de sortida a la temporada d'enguany, i s'emmarca com una de les activitats programades a Vilanova i la Geltrú per la celebració de Sant Jordi. 


ESPORT


A.E.Talaia: IX Cursa de Muntanya, activitat que s'inclou en el calendari a la commemmoració del Dia Mundial de l'Activitat Física, diada promoguda per 3r any consecutiu per la Generalitat  arreu de Catalunya. Enguany, a Vilanova i la Geltrú, el calendari d'aquesta celebració va del 6 al 22 d'abril. 

Aquest diumenge 22 d'abril es celebra el campionat de Catalunya per Equips de Curses de Muntanya 2012 i III Caminada Popular Simultània. Les curses són de 21 i 11 KM. La sortida és a les 8.30 al Càmping Vilanova Park, i l'arribada és a les 13.30 h al mateix càmping. Organitza el Grup de Cursis i Raids i Grup de Marxes de l'A.E.Talaia


NITS JOVES. Aquest proper dissabte hi haurà la retransmissió del partit del barça-madrid en una pantalla gegant al pavelló de les Casernes (pista principal). L'horari serà de 19.30 a 22h, i desprès es dinamitzarana activitats com: rocòdrom, malabars, videojocs, jocs de taula, i esports. Nits Joves al Facebook

CONCERTS


Aquest diumenge 22 d'abril, a les 19 hores, concert de Cordes del segle XX: Britten, Cage, Barber, Bartok, Glass... Orquestra de Cambra del Garraf (OCG), dins la programació de Privamera. Arts escèniques, visuals i música. Dirigeix Pere Lluís Biosca. 



L'Orquestra de Cambra del Garraf és una formació constituïda per un grup de músics estrictament professionals, residents o vinculats tots ells a la comarca del Garraf, que des de fa 27 anys tenen el propòsit i la intenció d'apropar la música de qualitat en viu i en directe a un públic creixent tant en nombre com en entusiasme.  Les entrades són limitades segons l'aforament del recinte, i es poden comprar fins exhaurir-se. Les podeu aconseguir a la taquilla del teatre o a la taquilla de l'Auditori en dies determinats, o al Telentrada (902.10.12.12)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada