divendres, 17 d’agost de 2012

Activitats al Nucli Antic del 17 al 19 d'agost


ITINERARI URBÀ


La Vilanova d'abans. (Estiu. Museus). Vilanova i la Geltrú neix a mitjans del segle XVIII de la unió de dues viles fins aleshores separades. A partir d'aquest moment, la seva història va lligada fins als nostres dies. Però què ha succeït durant aquests segles ? Com s'ha anat transformant la ciutat amb el pas dels anys ? Què han fet els seus ciutadans per convertir-la en la ciutat que és ara ? Aquestes i altres preguntes tindran resposta durant aquest itinerari on es podrà veure des del Museu Romàntic Can Papiol a diferents carrers i espais del nucli antic. 


Itinerari urbà pel nucli antic i visita comentada al Museu Romàntic Can Papiol. Divendres 17 d'agost, de 19 a 21 hores i la visita és en anglès. La inscripció és de 5 € i les places són limitades. Reserves al 938930382 o museupapiol@vilanova.cat. Us recomenem l'Autoguia en anglès "A walk in the history of Old Vilanova"  per l'itinerari urbà i cultural. 

Podeu consultar el programa d'#estiumuseusVNG

VISITES GUIADES


Visites guiades al museu romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals.


Divendres 17:de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dissabte 18: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Diumenge 19: de 10 a 14hLes visites al museu són amb guia i comencen a l'hora en punt. Tarifes: entrada general a 3 euros, entrada reduïda a 1,5 euros i la tarifa per grups és 45 euros. Per més informació podeu trucar al 938930382, o a museupapiol@vilanova.cat.


EXPOSICIONS


Exposició: Xino Xano cap el Tard, a la Sala oberta (Estiu. Arts escèniques, visuals, música). Visió creativa de Vilanova i la Geltrú enfocada des de perspectives personals, cadascuna d'una disciplina artística diversa, i amb la finalitat de mostrar l'acció creativa des d'una triple basant temporal, passat, present i futur. Els autors de les obres són en Ferran Ferrer Margalet, en Frances Pasqual i Moster i la Maria Garcia Rubio. Aquesta exposició està en actiu fins el 16 de setembre


Exposició de Xavier Cuenca, Geografia humana al centre d'art contemporani La Sala. L'Art escultòric de Xavier Cuenca neix de la seva voluntat, innata encara intensament treballada, de reflectir la vida com expressió d'una força interior i exterior que mai no acaben de fluir. El llenguatge artístic de Xavier Cuenca és propi però accessible mai no complica sinó que mira de donar-se a conèixer en relació amb el seu entorn més directe. L’exposició es podrà visitar fins el 15 de setembre


Els horaris del centre d'art contemporani Sala són de dimarts a dissabte de 18 a 21 hores. Dissabtes, diumenges i festius, d'11 a 14 hores. Dilluns tancat. L'accés és lliure i gratuït. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada