divendres, 31 d’agost del 2012

Activitats al Nucli Antic del 31 d'agost al 2 de setembre

FESTA MAJOR Associació de VeÏns les Casernes
Entitat de veïns que porta en actiu des del 2001. L' AAVV de Les Casernes celebra cada estiu  la festa major de l'associació de veïns Les Casernes comença el 29 d'agost i dura fins l'1 de setembre. 


Divendres 31 d'agost
19 hores. Passejada de Padres i Ferro amb Rafael Jorba.
22 hores. Nit de ball Country amb Amics de Country Vilanova


Dissabte 1 de setembre
12h. Llançament dels 12 trons
18h. Torneig de petanca
21h. Sopar a la Fresca
Premi Argolla 2013
23h Ball amb el conjuny MEMORY
Ball del Fanalet i sorteig de reglas



VISITES GUIADES

Denominació d'Origen Can Papiol. 100 % xarel·lo. Visita comentada en la que es farà una introducció a la història del vi a la comarca del Garraf i un taller de cata de vins. 
El preu de la visita és de 5 € i les places són limitades. Reserves al 93.893.03.82 o a museupapiol@vilanova.cat

Podeu consultar el programa d'#estiumuseusVNG



Visites guiades al museu romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals.



Divendres 31:de 10 a 13h i de 16 a 18h

Dissabte 1: de 10 a 13h i de 16 a 18h

Diumenge 2: de 10 a 14h



Les visites al museu són amb guia i comencen a l'hora en punt. Tarifes: entrada general a 3 euros, entrada reduïda a 1,5 euros i la tarifa per grups és 45 euros. Per més informació podeu trucar al 938930382, o a museupapiol@vilanova.cat.

EXPOSICIONS


Exposició: Xino Xano cap el Tard, a la Sala oberta (Estiu. Arts escèniques, visuals, música). Visió creativa de Vilanova i la Geltrú enfocada des de perspectives personals, cadascuna d'una disciplina artística diversa, i amb la finalitat de mostrar l'acció creativa des d'una triple basant temporal, passat, present i futur. Els autors de les obres són en Ferran Ferrer Margalet, en Frances Pasqual i Moster i la Maria Garcia Rubio. Aquesta exposició està en actiu fins el 16 de setembre


Exposició de Xavier Cuenca, Geografia humana al centre d'art contemporani La Sala. L'Art escultòric de Xavier Cuenca neix de la seva voluntat, innata encara intensament treballada, de reflectir la vida com expressió d'una força interior i exterior que mai no acaben de fluir. El llenguatge artístic de Xavier Cuenca és propi però accessible mai no complica sinó que mira de donar-se a conèixer en relació amb el seu entorn més directe. L’exposició es podrà visitar fins el 15 de setembre

Els horaris del centre d'art contemporani Sala són de dimarts a dissabte de 18 a 21 hores. Dissabtes, diumenges i festius, d'11 a 14 hores. Dilluns tancat. L'accés és lliure i gratuït. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada