dilluns, 24 de desembre de 2012

Activitats al Nucli Antic aquest NADAL

* En aquest espai del bloc s'anuncien tant aquelles activitats que es duen a terme tant al Nucli Antic, com aquelles entitats del Nucli Antic que dinamitzen accions en altres espais.
Us fem un repàs sobre aquelles activitats de les que podreu gaudir per NADAL del 24 al 31 de desembre. Fes Nadal al Nucli Antic !


VISITES GUIADES

Visites al Museu Romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals.Divendres i dissabte de 10 a 13h i de 16 a 18h. Diumenge de 10h a 14h. 
Les visites al Museu són amb guia i comencen a l’hora en punt . 
Per reservar entrada podeu trucar al 938930382 o enviar un email a museupapiol@vilanova.cat. L'entrada general és de 3 €, i l'entrada reduïda és 1,5 €. 


TALLERS INFANTILS

Taller infantil de Nadal. "Construint la casa Papiol" (Hivern. Museus), aquest divendres 28 de desembre, de 10.30h a 12.30h, els nens i nenes descobriran com es construïen les cases al segle XIX, basant-se en el model de Can Papiol. Posteriorment realitzaran una maquesta retallable que hauran d'acabar de construir amb diferents elements arquitectònics de l'edifici. Cada nen i nena s'emportarà a casa la seva maqueta. Poden participar tots aquells infants de 6 a 12 anys. L'activitat serà a càrrec de Miquel Mas Arquitectes. Les places són limitades. Les reserves es poden fer al 93.893.03.82 o a museupapiol@vilanova.cat . El preu és de 3 €. Organitza el Museu Romàntic Can Papiol. 

EXPOSICIONS

Exposició: "La Immaculada" (Tardor. Arts escèniques. Visuals) a La Sala, Centre d'Art Contemporani. Amb la intervenció del curador de l'exposició Óscar Guayavero i els creadors que formen part del projecte. La Immaculada neix d'una passió compartida pels organitzadors del Blanc Festival, Arts Gràfiques Orient i Óscar Guayabero per les màcules, les proves d'impressió que s'utilitzen per estabilitzar les tintes i ajustar-les. Hi ha una juxtaposició de tres camins en aquesta exposició: com si d'una màcula es tractes. Aquesta exposició estarà en actiu fins el 13 de gener del 2013. Aprofita !


Els horaris de LA SALA són de dimarts a dissabte de 18 a 21h, i dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14h. Dilluns tancat. L'accès és lliure i gratuït.Exposició: "Ardhara" (Tardor. Arts escèniques. Visuals) a La Sala, Centre d'Art Contemporani. A la Sala de les columnes. Ardhara és una exposició col·lectiva que dóna a conèixer l'obra que fan actualment els artistes: Jocelyne Marmottan Raventós, Joaquim Milà, Joan Nadal, Camil·la Pérez Salvà, Teresa Pla Belío, David Ribas Boldú, Jai Rius Pascual, August Rosell, Oriol Sàbat, Núria Serra i Barnades i Joan Tuset. 

Els horaris de LA SALA són de dimarts a dissabte de 18 a 21h, i dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14h. Dilluns tancat. L'accès és lliure i gratuït.


Exposició de Diorames de Pessebres i Figures Populars (Nadal i Reis). Exposició habitual dels pessebres de l'Associació Pessebrista de Vilanova i la Geltrú, a més dels diorames construïts pels alumnes (i pessebristes del futur) del curset de formació desenvolupat recentment per la mateixa entitat. L'horari d'accès és de dilluns a dissabte de 19 a 20:30h, diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20:30h. L'accès és lliure i grauït. L'exposició està en actiu fins el 17 de gener. 

CONCERTS

Concert de Sant Esteve. Homenatge a Toldrà (Hivern. Arts escèniques. Visuals), dimecres 26 de desembre de 19h 1 20.30h a l'Auditori Eduard Toldrà. La Camerata Eduard Toldrà, abans Orquestra de Cambra del Garraf, ha volgut fer, del tradicional concert de Sant Esteve, un homenatge al músic vilanoví en el 50è aniversari de la seva mort. 

Sota la batuta del mestre Salvador Brotons, la Camerata homanetjarà la figura i l'obra d'Eduard Toldrà tancant, així, el calendari d'activitats 


Masterclass: improvisar utilitzant les noves tecnologies a càrrec de Llibert Fortuny, aquest divendres 28 de desembre de 16h a 18h a l'Auditori Eduard Toldrà. Inscripcions prèvies al correu info@auditoritoldra.cat o al telèfon 93.814.00.00 (ext.3135). Les places són limitades. 


Jazz'Nadal. Manel camp, Llibert Fortuny, Mireia Farrés. Jazz a la Sala Gran de l'Auditori Eduard Toldrà. Els intèrprets són en Llibert Fortuny, el saxo és en Manel Camp, el piano és la Mireia Farrés, la trompeta Manel Camp amb els temes de música de Mozart, Hadyn i Nadales el noi de la mare, les dotze van tocant i molt més ! Amb aquest concert es fa un passeig per obres emblemàtiques, conegudes per tothom, però que ara sonen diferent i que ens transporten a mons i paisatges inesperats i sorprenents. El preu és de 12 €.
Informació sobre la venda d'entrades

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Secretaria del Banc del Temps (Primavera-Estiu. Centres Cívics). El Banc del Temps és el primer banc que funciona sense diners i on la moneda d'intercanvi és el temps. Si vols rebre més informació sobre com pots intercanviar el teu temps, o inscriure't al BT pots anar  a la Secretaria del BT tots els divendres de 18 a 20 hores al Centre Cívic de la Geltrú (Plaça de l'Associació d'Alumnes Obrers, s/n). Podeu consultar el DÍPTICEl preu és gratuït. Organitza el Projecte Integral del Nucli Antic. Més informació. 

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC 

Autoguia per 12 punts emblemàtics. Aprofiteu aquest NADAL per anar a visitar el Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú !  Si voleu passejar pel Nucli Antic coneixent els indrets més interessants i atractius de la zona, ara ho podreu fer ajudats d’una autoguia cultural. S'explica de manera detallada els diferents indrets i s'il·lustra un mapa-guia per seguir l'itinerari d'una manera amena. Es recomana començar a la Plaça de les Neus i acabar a l'església dels Josepets. 

Us podeu descarregar l'autoguia en vairs idiomescatalàcastellàanglès o francès.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada