dijous, 28 de juliol del 2011

Tot per Tu

Aquesta setmana hem anat a visitar a la Núria Fuertes de la botiga Tot per Tu que està ubicada al carrer de Sant Antoni 13.

La Núria, que feia 25 anys que treballava en una jardineria, va decidir deixar la seva feina a Sant Just per obrir una botiga dedicada a una de les seves aficions: els minerals i les pedres semi-precisoses . Després de buscar diferents llocs on instal·lar-se, va decidir venir a Vilanova i la Geltrú especialment per la seva platja, proximitat a Barcelona i sobretot pel seu tarannà de poble.


Tot per Tu és una botiga especialitzada en minerals i que s’adreça tant a gent que li agradi la decoració,  gent que vol comprar alguna pedra com a joia, a col·leccionistes però sobretot s’orienta especialment a aquelles persones interessades en les propietats que poden transmetre els minerals. I és que segons comenta la Núria, els minerals poden contribuir a millorar determinades problemàtiques emocionals i fins i tot físiques. Ens destaca però que evidentment les pedres no fan miracles i que ella sempre explica que primer de tot cal identificar el problema i prendre consciència de què es vol solucionar i a partir d’aquí es pot buscar un mineral que ens aporti algun tipus d’ajuda.


Quan li preguntem sobre exemples pràctics, ens comenta els 4 minerals més sol·licitats. Per una banda hi ha el quars blanc que ens aporta energia i ens ajuda a pensar positivament. Un altre és el quars rosa per exemple, que li diuen la pedra de l’amor per què la seva funció principal és sanar les ferides emocionals i això aporta benestar i fa que estiguem més oberts i receptius a relacionar-nos. La Núria també ens parla de l’ametista que és una pedra que produeix una vibració molt relaxant ideal per posar a l’habitació per exemple en casos d’insomni o nervis. Un altre mineral molt sol·licitat és la turmalina negra que serveix per protegir-se d’energies negatives.

Finalment la Núria també ens comenta que cal fer un treball previ amb els minerals. Primer s’han de netejar (amb aigua sola, o amb aigua i sal, sàlvia o altres), desprès carregar-les (de diferents maneres segons el mineral) i programar-les (decidir en què volem que ens ajudin). A partir d’aquí se’n poden fer diferents usos com porta-les sempre a sobre, meditar amb elles o deixar-les en una habitació en concret o al lloc de treball, etc.



A Tot per Tu també podeu trobar espelmes vegetals sense cap mena de component químic i treballades amb reiki així com diferents tipus d’encens naturals.

Si us interessa el món dels minerals ja sigui en la seva vessant decorativa o energètica no dubteu en anar a visitar la Núria. La podeu trobar de dilluns a dissabte de 10 a 13:30 h i de 17 a 20:30h (dilluns matí tancat) al carrer de Sant Antoni 13 contactar amb ella al 93.893.63.89 o nfu456@gmail.com






2 comentaris:

  1. Bon dia,

    Teniu algún tipus d'estudi o prova científica que demostri aquestes suposades propietats "curatives", "energétiques", "vibracionals" i protectores "d'energies negatives" dels minerals?

    Algún estudi o prova científica que demostri que un mineral es pot "carregar" o "programar"?

    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Secundo la moció d'en Jordi Enric. I amb proves científiques volem dir articles que emprin el mètode científic publicats a revistes mèdiques revisades i no a pàgines web que podria haver escrit qualsevol sense cap mena de titulació. Moltes gràcies.

      Elimina