dijous, 7 de juliol del 2011

Trama

Una de les principals característiques del nucli antic de Vilanova és la seva història comercial. Avui en dia encara trobem diversos testimonis d’aquest comerç històric, de barri, proper i que aporta la singularitat a un casc antic. Però en els darrers anys també han vingut noves activitats econòmiques vinculades a sectors emergents com són els serveis a les persones o el món de la comunicació i el disseny i que contribueixen amb el seu dinamisme i innovació a la dinamització econòmica del barri.


Aquesta setmana, hem anat a veure a la Susagna Carbonell de Trama , una jove emprenedora que des de l’any 2008 te el seu estudi al Carrer de Sant Antoni 4. La Susagna va néixer a Barcelona fa 31 anys i des de l’any 2003 viu a Vilanova i la Geltrú. Des dels 17 anys està vinculada al món artístic primer estudiant Arts Plàstiques i després Belles Arts i Disseny Gràfic.


L’any 2007 va decidir muntar la seva pròpia empresa treballant des de casa com a dissenyadora gràfica i el 2008 va obrir la oficina de Trama al carrer de Sant Antoni. Amb el temps, ha pogut anar ampliant l’oferta de serveis i si bé primer només feia disseny gràfic, des de l’any 2010 disposa de maquinària per fer retolació i serigrafia, oferint disseny i producció a uns preus molt competitius i amb el producte acabat. Així doncs a Trama us ofereixen un ampli ventall de solucions gràfiques que van des de fer targetes, retolacions diverses, objectes publicitaris, vinils, serigrafia de roba, catàlegs, etc.

Quan li preguntem sobre els projectes en els que està participant actualment, ens ha destacat el seu treball fent el material publicitari per la inauguració del primer museu d’art figuratiu contemporani d’Espanya, el Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona (C/ Barra de Ferro nº5 de Barcelona) .  També ha treballat fent la imatge corporativa, logotip, tragetes i retolació del projecte de Blues Bus i The Walking Stick Man, un autèntic blus anglès de dos pisos, convertit en un Club de blues itinerant on s’hi fan concerts i activitats relacionades amb aquest estil de música. Actualment també està treballant en la samarreta de festa major pels Bordegassos de Vilanova.


















La podeu trobar a:
Carrer de Sant Antoni 4
938141375
692965425
609257441

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada