dimarts, 29 de març del 2011

Mercat de segona mà i d'intercanvi el proper diumenge

El principi d’aquesta fira són les tres “R”: reduir, reutilitzar i reciclar.

Els mercats de segona mà i d’intercanvi es presenten com una iniciativa creativa i complementària al consum low-cost, amb la finalitat de promoure un consum menys visceral, i perquè no, més responsable. Amb aquest pretext es fomenta l’intercanvi de material de segona mà que encara esdevé profitós per al seu ús, alhora que es promou una alternativa al consum convencional.

I és que aquelles peces de roba que mai ens posem o els electrodomèstics que considerem obsolets però encara rutllen, poden ser utilitzats per terceres persones que sí els hi donaran algun ús, i alhora, nosaltres podem donar adquirir aquelles peces i materials que tercers ja no aprofiten.

En aquesta fira es podrà vendre, comprar, intercanviar i regalar objectes usats. L'acte tindrà lloc el diumenge 3 d’abril, de 10 a 14 hores a la Plaça de les Casernes i hi podrà participar tothom que sigui major de 16 anys i s’hagi inscrit prèviament. Les inscripcions es poden fer fins el dimecres 30 de març.

Hi ha un nombre limitat de taules i cadires per mostrar els utensilis que es repartiran segons els inscrits. Si al mateix dia del mercat queda espai disponible, es donarà la possibilitat de que a primera hora encara es puguin inscriure persones. Els organismes que gestionen i col·laboren en l'esdeveniment han desenvolupat de manera més detallada les bases i condicions per participar en el mercat de segona mà i d'intercanviAquesta fira és una iniciativa municipal organitzada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el CRIA –Centre de Recursos i Informació Ambiental-, la Oficina del PINA, i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Més informació:

-          CRIA;  ( cria@vilanova.cat, 93.816.90.04) 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada