divendres, 25 de març del 2011

Nits joves al Pavelló Municipal d'Esports

                        Devilanovailageltrú. Canal de Vilanova i la Geltrú per Youtube.

El programa de "Nits joves" és un projecte de dinamització de l’espai públic, que aquest any es centra especialment, en l’oci nocturn alternatiu pels joves durant els caps de setmana. Les activitats programades es duen a terme els divendres i dissabtes en diferents espais públics en funció de la seva naturalesa. Els divendres es realitzen activitats al Centre Cívic de Sant Joan, i els dissabtes al Pavelló Municipal de la plaça de Les Casernes. Ambdós en el mateix horari, de 23  a 03.30 hores.

Al pavelló municipal es fan especialment activitats de caire més esportiu, degut a les característiques dels equipaments. Com a element afegit a les activitats, els usuaris també poden fer ús del bar del pavelló, que ofereix begudes i entrepans a preus populars.       

Les activitats programades cada dissabte són les següents:

-          Taules de tennis taula
-          Play Station amb diferents jocs i projectat en una pantalla; des de karaoke, 
         jocs de futbol, cotxes, guitar heroe, etc.
-          Pista de bàsquet i 4 pilotes
-          Pista de futbol sala i 2 pilotes de futbol sala

A més d’aquestes activitats programades periòdicament, es realitzen torneigs diferents. Aquest cap de setmana es fa un torneig de futbol sala on els joves s’han d’inscriure prèviament i es disputa en horari nocturn.  Per inscriure-os os heu de posar en contacte amb Nits Joves 201: nitjsjoves@vilanova.cat o als telèfons: 93.814.00.00 ext.3370; 620573256.

Nits joves és fruit de la col·laboració entre diferents regidories municipals: de Convivència, Esports, Joventut, Participació, Seguretat i Protecció Ciutadana i Comunicació. A més, compta amb el finançament estatal del Ministeri de Treball i Immigració. 

Més informació a: facebook / Nits Joves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada