divendres, 6 de maig del 2011

Activitats pel cap de setmana al Nucli Antic

Divendres cultural A.E.Talaia

  • Projecció i Exposició: No Tot Floreix a la Primavera a càrrec de Salvador Butí i M.Carme Barceló de l'A.E.Talia, avui divendres, de 20.30 a 22 hores a l'Agrupació Excursionista Talaia. Organitza secció de cultura. 

Visites guiades al Museu Papiol

  • Visita guiada del Museu Romàntic Papiol, aquest cap de setmana 7 i 8 de maig. La visita és gratuïta i es fa a través d'itineraris guiats a les hores en punt, entre les 10 i 13 hores, i les 16 i 18 hores dissabte. Pel que fa diumenge de les 10 a les 14 hores. Aquesta visita permetrà visitar les sales de la planta noble del Museu que conforma la zona residencial pròpiament dels senyors d'antany, en la que hi ha les principals estances de la casa. L'itinerari també inclou la biblioteca, el rebedor, la sala d'espera, el saló de bal, la sala i l'alcova del General Suchet, la salsa de billar, el despatx, la capella, la galeria, el menajdor i la saleta íntima. 

* A partir del 13 de maig la planta noble del Museu es podrà visitar els divendres i dissabtes, 
de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores, i els diumenges de 10 a 14 hores. 


Plaça de les Neus

  • VIII Festa per una Societat Inclusiva, acte lúdic i festiu organitzat per la Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva al Garraf aquest dissabte 7 de maig durant la tarda a la plaça de les Neus. Té com objectiu contribuir a sensibilitzar l'opinió pública sobre els beneficis de la inclusió social dels infants i joves amb discapacitat. L'acte comença a les 16,30 amb un cercavila que sortirà de la Plaça de la Vila i tindrà lloc fins les 19,30 a la Plaça de les Neus. S'organitzaran tallers, actuacions musicals, espais de jocs, entre d'altres activitats obertes per a tots els que hi vulguin participar. 

Nits Joves

  • Rocòdrom. Mur Artificial, aquest dissabte a les 23 fins les 3.30 hores, al Paveló Poliesportiu Municipal de la Plaça de les Casernes. La participació a l'activitat és gratuïta. L'activitat es repetira els dissabtes 21 de maig, i 11 de juny. Més informació a: facebook/nits joves.

Unesco Garraf

  • Taula Rodona: Intervencions en el patrimoni de Vilanova i la Geltrú. D'on venim, on som i on anem ? aquest diumenge 8 de maig a les 11 fins les 13 hores al Museu Víctor Balaguer. Última de les taules rodones de les jornades organitzades per l'Associació d'Amics Unesco Garraf. Els ponents són Xavier Oller, el regidor de Projectes Urbanístics, Paisaitge i Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú; Josep Maria Pujol, arquitecte i corealitzador de l'Inventari Històric, Arquitectònic i ambiental de Vilanova i la Geltrú; Antoni Vilanova, arquitecte, redacor de diversos Plans Especials Urbanístics i Plans de protecció de Patrimoni, i per últim, Pere Marsé, arquitecte i redactor de l'actual Pla Especial de Catàleg de Vilanova i la Geltrú. A més, també hi haurà un representant de l'Organisme Autònom Local de Patrimoni Víctor Balaguer. La sessió serà moderada per Salvador Garcia, vicepresident de l'entitat que ho organitza.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada