dilluns, 16 de maig del 2011

Cicle de concerts el mes de juny a l'Auditori Eduard Toldrà

L'Auditori Eduard Toldrà, ubicat a la zona del Nucli Antic,  és un nou equipament públic que té com objectiu la promoció i difusió cultural de la música, i està condicionat per a fer-hi audicions per a una adequada sonoritat musical. Ja hi ha programat el clicle de concerts que inauguraran el centre el mes de juny, concretament els dies 4, 5, 10, 12 i 18. Aquest cicle l'obrirà la Banda Municipal de Música Mestre Montserrat i la seguiran les actuacions de la pianista Elisabet Raspall, l'Orquestra de Cambra del Garraf, el Cor de Cambra Isquione, Gentle Music Man, entre d'altres bandes musicals. Les actuacions que inauguren l'Auditori tenen accent vilanoví i inclouen diferents àmbits i estils musicals. En les següents línies es presenta un recull de la programació del mes de juny, a més del dossier de premsa amb la informació detallada de la presentació de la temporada. 

4 de juny, a les 21 hores, Banda de Música Mestre Montserrat - Calidoscopi Musical, en el que es convina la repetició d'una mescla d'imatges, colors i formes, amb la música de la Banda. És un espectacle que produeix una barreja de matissos i sensacions diferents a través de la imatge i la música. 
5 de juny, a les 19 hores, Elisabet Raspall amb l'acompanyament especial del Pep Bou i les seves bombolles amb l'"Istiu al Cor", projecte compositiu recolzat pel CONCA -Consell Nacional de Cultura i les Arts-. En aquest espectacle es mostra l'estil de "música mediterrània" i/o "músiques del món" amb la col·laboració dels músics Aleix Tobias i el Jordi Gaspar.
10 de juny i 12 de juny, Orquestra de Cambra del Garraf, Cor de Cambra Isquione i Coral Bitxac Eduard Toldrà -Leonora Milà Missa de Glòria de Puccini, homenatge a la figura del músic i vilanoví Eduard Toldrà, qui dóna nom al recent estrenat auditori (l'obra del divendres 10  comença a les 21 hores, i diumenge 12 de juny a les 19 hores).
18 de juny, a les 21 hores, Gentle Music Men amb Cuentos Modernos, el seu segon disc de llarga duració que es converteix en el salt definitiu d'aquesta banda de vilanovins. Una mescla de violins, trompetes, guitarres, teclats i veus donaran so a la presentació de l'últim disc d'aquesta banda musical.

Venda d'entrades
Tots els concerts tenen un preu únic de 10 euros i les entrades es poden aconseguir al Teatre Principal, al mateix Auditori o al Telentrada:
- Teatre Principal: durant els dissabtes 7, 14, 21 i 28 de maig i 4 i 11 de juny a les taquilles del  de les 17.30 a les 20.30 hores. També el diumenge 8 de maig, de 10 a 13 hores. 
Telentrada es podran comprar a partir del dilluns 9 de maig. 
- o bé a la taquilla de l'Auditori, el dissabte 18 de juny, de 17.30 a 20.30 hores, si queden entrades el mateix dia del concert una hora abans de l'inici de l'espectacle. 

Més informació
Presentació del Cicle de Conerts
Dossier de premsa presentació Auditori Municipal Eduard Toldrà
L'Auditori Eduard Toldrà al facebook i al canal Youtube.

Dossier de premsa: programació Auditori Eduard Toldrà mes de juny 2011



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada