divendres, 22 de juliol de 2011

Activitats pel cap de setmana


Activitats
  • Visita al taller de Carles Arnal: La Sala organitza la visita al taller de l'artista Carles Arnal que actualment té exposa a la sala de les voltes la seva obra "Arxiu Diògenes". Aquest dissabte 23 de juliol a les 20 hores. Més informació.

Refugis de Sant Antoni Abat
  • Visites guiadesContinuen les visites guiades als refugis ubicats sota l'església de Sant Antoni Abat, tots els dissabtes de juliol i agost (excepte el dia 6 d'agost). Aquest dissabte 23 de juliol les visites es faran en dos grups, un baixarà a les 10 hores i l'altre a les 11 hores. Les places són limitades i cal inscripció prèvia (no es poden inscriure més de 4 persones alhora). Inscripcions a l'oficina de Turisme.  


Museu Romàntic Papiol
  • Visites guiades: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). Els horaris de visita són els següents:
       -       Divendres 21: de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores.
-       Dissabte 22: de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores.
-       Diumenge 23: de 10 a 14 hores.

Exposicions d'art i fotografia en actiu

La Sala
  • Exposició "Bioritmes" d' Anselm Cabús, a la sala de columnes (Primavera. Arts escèniques, visuals i música). A la Sala de les Columnes,  del dijous 9 de juny al 18 de setembre. Més informació.
  • Exposició "Arxiu Diògenes" de Carles Arnal. A la Sala de les Voltes, del divendres 17 de juny al 25 de setembre. Més informació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada