divendres, 19 d’agost de 2011

Activitats al Nucli Antic del 19 al 21 d'agost


Festes

  • Festes 2011 AV CasernesAquest divendres dia 19 a les 18.30 hores s'inicia la primera de les activitats programades en el marc de les Festes 2011 de l'AV Casernes, que es duran a terme a la pròpia plaça de les casernes.
Visites guiades

  • Refugis de Sant Antoni Abat: Aquest dissabte dia 20 d'agost nova visita guiada als refugis ubicats sota l'església de Sant Antoni Abat, que es duu a terme tots els dissabtes de juliol i agost. Les places són limitades i cal inscripció prèvia (no es poden inscriure més de 4 persones alhora). Inscripcions a l'oficina de Turisme. 

  • Museu Romàntic Papiol: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses).  

Divendres dia 19: de 10 a 13h i de 16 a 18h

Dissabte dia 20: de 10 a 13h i de 16 a 18h

Diumenge dia 21: de 10 a 14h

  • Itinerari autoguiat pel nucli antic de Vilanova: Aquest itinerari cultural permet descobrir la història del nucli antic i gaudir de la seva riquesa patrimonial d'una manera senzilla i flexible ja que té un format autoguiat, és a dir, que el visitant pot fer-la el dia que vulgui i dedicar-hi el temps que consideri necessari. L'itinerari passa per 12 punts emblemàtics d'aquesta zona de la ciutat i te una durada aproximada d'1 hora. Descarrega’l a:  http://www.vilanova.cat/html/tema/urbanisme_i_habitatge/itinerari_cultural.html

Exposicions

  • Exposició "Bioritmes" d' Anselm Cabús, a la sala de columnes . A la Sala de les Columnes,  del dijous 9 de juny al 18 de setembre. Més informació.
  • Exposició "Arxiu Diògenes" de Carles Arnal. A la Sala de les Voltes, del divendres 17 de juny al 25 de setembre. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada