divendres, 9 de setembre de 2011

Activitats al Nucli Antic del 9 al 11 de setembre

CELEBRACIÓ DE L'11 DE SETEMBRE

  • Agrupació Excursionista Talaia: Aquest dissabte dia 10 de setembre a les 20 hores es penjaran les senyeres als balcons de la façana del local al carrer del comerç. Diumenge dia 11, a les 12 hores, es convoca als socis i sòcies de l'Agrupació Excursionista Talaia per fer l'ofrena de l'Onze de Setembre al monument a Francesc Macià. 
  • Associació Cultural Ateneu Vilanoví: L'associació s'adhereix a la Marxa de Torxes per la Independència 2011 organitzada per l'associació VNG per la independència, convocada per la nit del dissabte dia 10.
  • Assaig de 8. Avui divendres dia 9 de setembre a les 22 hores al local de la plaça de les Casernes. Més informació 
VISITES GUIADES

  • Museu Romàntic Papiol: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses).  

Divendres dia 9: de 10 a 13h i de 16 a 18h

Dissabte dia 10: de 10 a 13h i de 16 a 18h

Diumenge dia 11: de 10 a 14h

  • Itinerari autoguiat pel nucli antic de Vilanova: Aquest itinerari cultural permet descobrir la història del nucli antic i gaudir de la seva riquesa patrimonial d'una manera senzilla i flexible ja que té un format autoguiat, és a dir, que el visitant pot fer-la el dia que vulgui i dedicar-hi el temps que consideri necessari. L'itinerari passa per 12 punts emblemàtics d'aquesta zona de la ciutat i te una durada aproximada d'1 hora. Descarrega’l a:  http://www.vilanova.cat/html/tema/urbanisme_i_habitatge/itinerari_cultural.html

EXPOSICIONS

  • Exposició "Bioritmes" d' Anselm Cabús, a la sala de columnes . A la Sala de les Columnes,  del dijous 9 de juny al 18 de setembre. Més informació.
  • Exposició "Arxiu Diògenes" de Carles Arnal. A la Sala de les Voltes, del divendres 17 de juny al 25 de setembre. 


  • Exposició "Aborígens" de Paco Plendolit. Exposició de l'obra pictòrica del vilanoví Paco Plendolit, del dimecres 9 al divendres 30 de setembre a l'Associació Cultural Ateneu Vilanoví a la plaça Llarga núm.9. L'accés és gratuït.
TALLERS

  • Escola Municipal d'Art i Disseny : El passat dimecres dia 8 de setembre es van iniciar les inscripcions als cursos i tallers de l'EMAID. L'horari per les inscripcions és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i dimarts i dijous de 17 a 20 hores a la plaça de les Casernes núm.8. El període d'inscripcions finalitzarà el proper dijous dia 22 de setembre. Més informació.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada