dimarts, 13 de setembre del 2011

Continuen les visites guiades pel Nucli Antic


Plaça del Pou. Arxiu Comarcal del Garraf
Aquesta tardor es reprenen les vistes guiades Descobreix el nucli antic de Vilanova. Es tracta d'un recorregut per diferents espais del nucli antic, que permet al visitant descobrir les anècdotes més curioses que s'amaguen pels racons de la Vilanova Vella, així com la transformació urbanística que s'ha realitzat en els darrers anys en aquesta part de la ciutat.

Les visites guiades es faran els dissabtes 24 de setembre, 22 d'octubre i 19 de novembre, d'11 a 13 h. Per poder-hi assistir cal fer una inscripció prèvia, a partir del dijous 15 de setembre, a l'Oficina d'Intervenció Integral del Nucli Antic que es troba al carrer Major, 39. L'horari és de 9.30 a 14 h dilluns, dimarts, dijous i divendres. El preu és de 2 euros.


Una altra de les activitats que es reprenen aquesta tardor són les visites guiades als refugis antiaeris de Sant Antoni Abat. Les dates són els dissabtes 1 d'octubre, 5 de novembre i 3 de desembre en dos horaris: a les 10 i a les 11 h. Aquest és el tercer any que es realitzen aquestes visites, gràcies a la bona acollida que han tingut per part de la població. Només durant aquest estiu han baixat als refugis 200 persones. Les places per aquesta activitat són limitades, no es poden inscriure més de 4 persones alhora i no hi poden accedir els menors de 10 anys. Les inscripcions s'han de fer a partir del dilluns 19 de setembre a l'Oficina d'Intervenció Integral del Nucli Antic (carrer Major, 39). L'horari és de 9.30 h a 14 h dilluns, dimarts, dijous i divendres. El preu és de 2 euros.

Més informació al telèfon 938140000 (ext 2047) o a l'adreça de correu electrònic nucliantic@vilanova.cat




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada