divendres, 28 d’octubre del 2011

Activitats al Nucli Antic del 28 al 30 d'octubre

ACTES A LA VIA PÚBLICA

Festa Agenda 21 Escolar del Servei d’Educació Ambiental.
Celebració de l’acte de Renovació del Compromís de l’Agenda 21 Escolar.
Dissabte 29, de 10 a 18.30h a la plaça de les Neus.
De 10h a 13h:
-          Taller “Sonar” : taller de percussió amb productes reciclats .
-          Taller “Coneix la teva bicicleta: t’ensenyarem a arreglar una punxada ia tenir cura de la teva bicicleta. 
-          Taller “Sóc la teva bici, dibuixa’m”.
De 12.15 a 13h. Contes teatralitzats sobre la Natura, per a nenes i nes de 3 a 11 anys

De 16,30 a 18,30h: 
Batucada a càrrec de l’escola Arjau. Sortida des d ela Plaça de la vila i arriba a la Plaça de les Neus.
A les 17,15 h: Espectacle “La bèstia de la mar salada” a càrrec de la companyia “Parella de 2”.

CONCERTS

Projecte Resett. Fusion-Electrònica. Interpets  Divendres 28 d’octubre. De 22 a 23h. Música original. Intèrprets: Marçal Muñoz, Marc Benaiges, Miki Santamaria, Adrian Gonzalez. La tecnologia va ser concebuda per ajudar-nos a sobreviure. El seu principi és que nosaltres  la creem i la controlem, d’aquesta manera es fa la vida més fàcil i segura. Aquesta proposta busca la reflexió, a través de música i imatges, sobre una qüestió que ens inquieta a molts de nosaltres: la relació entre allò que és orgànic i allò tecnològic. Preu 5 euros. Per  a més informació: www.auditoritoldra.cat

Ojos de Mil Años". Homenatge a Miguel Hernández. Dissabte 29 de 21 a 22h
Poemes musicats pel col·lectiu Brossa. Durada de 70 minuts
Homenatge musical del Col·lectiu Brossa a Miguel Hernández en el qual es revisa la figura del poeta valencià des d'un nou discurs i punt de vista: el de les generacions que no han rebut cap herència directa de la Guerra Civil i que només coneixen els anys de dictadura a través dels relats dels familiars més propers. Autoria: Miguel Hernández , Directors: Aleix Puig i Gregori Ferrer , Intèrprets: Aleix Puig, Gregori Ferrer, Antonio Sánchez, Sasha Agranov, Pau Figueras, Xavi Lozano, Maria Rodés, Carles Sanjosé, Roger Puig, Anna Roig , Laura Guiteres, Litus, Oscar D'Aniello, Helena Miquel i Dani Acedo.

EXPOSICIONS


“La Trencadissa” .  Del 28 d’octubre al 11 de desembre. Maria Rosa Taulés, Teresa Pujadas i Montse Cabezas.  La Trencadissa ofereix una reflexió entorn al recorregut creatiu de la ceràmica contemporània, la pèrdua del contingut formal lligat a la utilitat de l’objecte i com aquesta esdevé un mitjà expressió estètic estretament relacionat amb l’experimentació i la creació de nous llenguatges. La inauguració tindrà lloc el divendres 28 d’octubre.

"Més enllà de Cumella". Del 21 d’octubre al 4 de desembre. L’exposició parteix d’una anàlisi de la creació ceràmica contemporània que permet mostrar la riquesa creativa d’aquest llenguatge a l’actualitat. Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Més informació



"Quaderns de viatges imaginats". Continua l'exposició de les il·lustracions "Quaderns de viatges imaginats" de Sebastià Serra, a la Sala de les Columnes. L'exposició es podrà visitar fins el dia 8 de gener del 2012. Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.       



                  

VISITES GUIADES

Museu Romàntic Papiol: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). Més informació. Divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30

Itinerari autoguiat pel nucli antic de Vilanova: Aquest itinerari cultural permet descobrir la història del nucli antic i gaudir de la seva riquesa patrimonial d'una manera senzilla i flexible ja que té un format autoguiat, és a dir, que el visitant pot fer-la el dia que vulgui i dedicar-hi el temps que consideri necessari. L'itinerari passa per 12 punts emblemàtics d'aquesta zona de la ciutat i te una durada aproximada d'1 hora. 

Descarrega’l a:  http://www.vilanova.cat/html/tema/urbanisme_i_habitatge/itinerari_cultural.html



ALTRES
Agrupació Excursionista TalaiaConferència: Mapa Literari d'Espais Oberts. Presentació a càrrec de Montserrat Comas, directora de la Biblioteca Víctor Balaguer. De 20.30 h a 22h. Més informació a Organitza la secció de Cultura de l’AE Talaia.

Taula rodona: El paper dels mitjans de comunicació locals en el present i el futur. Amb la intervenció de periodistes de mitjans d’àmbit local: Canal Blau TV, Diari de Vilanova, Vilanova Digital. De 19.30 a 21.30h a l’associació cultural Ateneu Vilanoví.






1 comentari: