divendres, 21 d’octubre del 2011

Activitats al Nucli Antic del 21 al 23 d'octubre

EXPOSICIONS 


  • "Més enllà de cumella". Aquest divendres 21 d'octubre a les 19.30 hores s'inaugurarà l'exposició on s'analitzarà la creació de la ceràmica contemporània "més enllà de cumella". L'exposició es podrà visitar fins el dia 4 de desembre del 2011. Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Més informació
  • "Quaderns de viatges imaginats". Continua l'exposició de les il·lustracions "Quaderns de viatges imaginats" de Sebastià Serra, a la Sala de les Columnes. L'exposició es podrà visitar fins el dia 8 de gener del 2012. Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.                                                                                                                   
CONCERTS

Auditori Municipal Eduard Toldrà 
  • "La voix Humaine". Demà dissabte 22  de 21 a 22.10 hores tindrà lloc el concert de piano i veu "la voix humaine" amb text de Jean Cocteau, música de Francis Poulenc, la soprano Uma Ysamet, el pianista Emili Burgallo i amb la direcció de Josep Ma Burgallo, a la Sala Gran de l'auditori. Preu 15€. Més informació.
VISITES GUIADES
    Museu Romàntic Papiol: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). Més informació. 

    Divendres 21: de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores
    Dissabte 22: de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores
    Diumenge 23: de 10 a 14 hores


  • Itinerari autoguiat pel nucli antic de Vilanova: Aquest itinerari cultural permet descobrir la història del nucli antic i gaudir de la seva riquesa patrimonial d'una manera senzilla i flexible ja que té un format autoguiat, és a dir, que el visitant pot fer-la el dia que vulgui i dedicar-hi el temps que consideri necessari. L'itinerari passa per 12 punts emblemàtics d'aquesta zona de la ciutat i te una durada aproximada d'1 hora. Descarrega’l a:  http://www.vilanova.cat/html/tema/urbanisme_i_habitatge/itinerari_cultural.html
  • Descobreix el nucli antic: Un itinerari per diferents racons del nucli antic que us permetrà conèixer anècdotes històriques d’aquesta zona de la ciutat. 

    Dissabte 22 d'octubre, a les 11h a la plaça de les Neus. El preu és de 2 euros i la vista te una durada de 2h. Més informació.
ALTRES ACTIVITATS


  • Conferència "Republicans i rabassaires. Politització i conflictivitat social agrària al Penedès, 1931-1936". Aquest divendres 21 d'octubre a les 20.30 hores tindrà lloc, dins la programació dels Divendres Culturals, la conferència "Republicans i rabassaires. Politització i conflictivitat social agrària al Penedès, 1931-1936", a càrrec del historiador Raimon Soler. Organitza: secció de cultura, en el local que l'entitat té al carrer Comerç, núm.4Més informació.                                                                                                                  
  • Presentació del llibre "Salvem l'art!, la protecció del Patrimoni Cultural Català durant la Guerra Civil"Presentació del llibre "Salvem l'art!, la protecció del Patrimoni Cultural català durant la Guerra Civil" dels historiadors Francisco Garcia i Glòria Munilla, organitzada per l'Ateneu Vilanoví. L'acte tindrà lloc a la seu que l'entitat té a la plaça Llarga, 9, de 20 a 21.30 hores. L'accés és lliure i gratuït.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada