divendres, 7 d’octubre del 2011

Activitats al Nucli Antic del 7 al 9 d'octubre

CONCERTS
  • Concert Inaugural del Faraday Tardor 2011. Concert inaugural del Faraday Tardor 2011 a càrrec de la cantant mallorquina Maika Makovsi, presentant en exclusiva el seu nou disc "Desaparecer". Avui divendres dia 7 de les 21 hores a l'Auditori municipal Eduard Toldrà. Organitza: La medusa. Accions socio-culturals. Més informació.
  • Auditori Municipal Eduard ToldràConcert de música clàssica "Carnaval" a càrrec del pianista Enrique Bagaría. Demà dissabte dia 8 de 21 a 22.10 hores a lla sala Gran de l'Auditori Municipal. Preu: 15€. Més informació.

  • Conferència Gent Marina, gent de barretina. Aquest divendres 7 d'octubre a les 20.30 hores tindrà lloc, dins la programació dels Divendres Culturals, la Conferència "Gent marina, Gent amb Barretina", treball de recerca de Gemma Ortís i amb la participació de Judit Barbacil, professora de l'IES Francesc Xavier Lluch i rafecas. Organitza: secció de cultura en el local que l'entitat té al carrer Comerç, núm.4Més informació.
  • ASCENSIÓ a les MOLETES D’ARANY (1228 m) i el PARRISSAL (Ports de Beseit). Organitza: secció de muntanya. Més informació.                                                                                                                              
VISITES GUIADES

    Museu Romàntic Papiol: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). Més informació. 

    Divendres 7: de 10h a 13h i de 16h a 18h
    Dissabte 8: de 10h a 13h i de 16h a 18h
    Diumenge 9: de 10 a 14h


  • Itinerari autoguiat pel nucli antic de Vilanova: Aquest itinerari cultural permet descobrir la història del nucli antic i gaudir de la seva riquesa patrimonial d'una manera senzilla i flexible ja que té un format autoguiat, és a dir, que el visitant pot fer-la el dia que vulgui i dedicar-hi el temps que consideri necessari. L'itinerari passa per 12 punts emblemàtics d'aquesta zona de la ciutat i te una durada aproximada d'1 hora. Descarrega’l a:  http://www.vilanova.cat/html/tema/urbanisme_i_habitatge/itinerari_cultural.html
XERRADES

  • Xerrada: L'Economia i el Medi Ambient. Xerrada a càrrec d'Ignasi Puig, que parlarà sobre el paper indiscutible d'una economia justa i adequada per dur endavant la planificació mediambiental. Aquest divendres dia 7 de setembre de 20 a 21 hores a l'Associació Cultural Ateneu Vilanoví (plaça Llarga, número 9). Organitza: APMA (Agrupació per la Protecció del Medi Ambient). L'accés és lliure i gratuït.
  • Taula rodona. Recolzament als processos revolucionaris a l'Àfrica. No a la intervenció imperialista. Demà dissabte dia 8 de 18 a 20 hores a l'Associació Cultural Ateneu Vilanoví (plaça llarga, número 9). Organitza: CUP, Ateneu Vilanoví, Revolta Global, Lluita Internacionalista i En Lluita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada