divendres, 2 de març del 2012

Activitats al Nucli Antic del 2 al 4 de març


CONCERTS
Bigoti vermell. Anna Roig i L'ombre de ton chien. Després de dos anys escampant Je t’aime pels escenaris d’arreu, Anna Roig i L’ombre de ton chien tornen amb un grapat de noves cançons per continuar-nos seduint. Amb Bigoti vermell, han agafat confiança i han après a canalitzar la música i les emocions d’una manera més crítica i segura. Divendres 2 de març a les 21h a l’Auditori Eduard Toldrà.


La Vilanova Big Band de l'ECMMMM en concert. La Vilanova Big Band neix el curs 2008-2009, a l’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat d i està composada per alumnes de l’escola i ens ofereix un repertori variat, compost per diversos estils de la música moderna, principalment del swing, que és l’estil característic de les big bands. Diumenge 4 de març a les 19h a l’Auditori Eduard Toldrà.


EXPOSICIONS
"La igualtat de gènere en cartell" . L’exposició mostra, a partir d’imatges gràfiques, les principals propostes promogudes des dels municipis per assolir la igualtat en l’àmbit de la participació social, la coeducació, la cultura, la salut, el disseny de ciutats i territoris i la prevenció de la violència de gènere. Del 27 de febrer al 9 de març a l'EMAID -Escola Municipal d’Art i Disseny- de Vilanova i la Geltrú. Es pot visitar de dilluns a divendres de 9h a 14h.


CONFERÈNCIES
MUR: Entre la guerrilla i la metodologia. Conferència a càrrec de RAMON MARIA PUIG, arquitecte. Divendres 2 a les 20:30h al local social de l’ A.E. Talaia. Organitza: Secció de Cultura

ACTIVITATS ESPORTIVES

Inscripcions 54a Marxa d’orientació per descripció que organitza l’AE Talaia i que es farà el proper diumenge 11 de març. Les inscripcions es podran fer al local social de l'A.E.Talaia, al carrer Comerç nº 4 de Vilanova i la Geltrú, del 24 de febrer al 9 de març de 2012, de dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre. També s’acceptaran les inscripcions fetes per correu electrònic marxa@aetalaia.cat i mitjançant aquest formulari del 10 de febrer al 9 de març de 2012


VISITES GUIADES
Museu Romàntic Can Papiol. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, oriünda de l'Arboç que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. La casa conserva l'estructura, la distribució i la decoració originals. L'exterior segueix el cànon auster de l'època, amb una façana d'estil neoclàssic i elements arquitectònics pintats. L'interior, en canvi, destaca per la seva fastuositat i elegància.

Horari de les visites:
Divendres 2: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dissabte 3: de 10 a 13 h i de 16 a 18h
Diumenge 4: de 10 a 14 h



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada