dimecres, 21 de març del 2012

Ferreteria Daumar


Aquesta setmana la cosa va de ferreters, en concret del David, qui regenta la ferreteria Daumar del carrer de l'Aigua des de fa un any.  En David és veí de Vilanova i l’avalen vint anys experiència en el món de la ferreteria. Va decidir obrir aquest establiment per cobrir les necessitats del barri en productes de ferreteria, ja que des de que va tancar la ferreteria Escofet, no hi hagut un establiment d'aquest tipus en el Nucli Antic. A la ferreteria Daumar hi podreu trobar tot allò bàsic per la llar: material elèctric, mobiliari de jardí, accessoris per animals, fontaneria, productes de piscina, caixes de seguretat, pintures, decoració per la llar, i molt més




A més de la diversitat de productes i marques amb les que treballen, es caracteritzen per la personalització i rapidesa del servei. Aquell producte que no trobeu al moment, es garantitza el seu servei de 24 a 48 hores. També es fa un pressupost del servei i/o producte i depenen el servei, es garantitza la seva instal·lació.  També és dóna servei d’instal·lació, i s’ofereix serveis externs a determinades empreses i serveis, com són empreses constructores i establiments de Vilanova i la Geltrú, com per exemple el Club Nàutic Vilanova.

La ferreteria daumar ha incorporat les noves tecnologies en la gestió de vendes, concretament el concepte d’e-commerce. En quinze dies, serà públic el portal  web www.daumar.net, botiga virtual on podreu trobar fulletons de promocions de temporada, i tot tipus de productes filtrats per famílies amb els preus i fotografies corresponents. Hi haurà registrades aproximadament 92.000 referències, així doncs, tindreu molt per mirar, i escollir. Aquest servei permetrà comprar per internet i consultar l’amplia gamma de productes que ofereix la Ferreteria Daumar. A més, en la compra de material pesat, com per exemple, peces, maquinària i mobles de jardineria, s’inclouran la possibilitat de demanar el servei d’enviament a casa.

La iniciativa del posicionament 2.0 dels comerços ve inspirada en la filosofia de buscar el  client, i facilitar el servei al client el 100 % (mostra de productes, preus, i compra online). Si bé la dedicació per la creació d'un web amb les referències de tots els productes d'un establiment implica molt temps, la seva aplicació és una iniciativa que cada vegada abunda més en molts serveis econòmics.


La ferreteria Daumar forma part de la cadena 88, una associació que agrupa a ferreters independents de tot l’estat. Aquest grup facilita als seus associats un ampli sortit i stock de productes. Fou  creat el 1988, i ofereix als seus associats accions de marketing i eines específiques de desenvolupament dels seus negocis. Treballen amb diversitat de productes per la llar i amb preus molt competitius i amb primeres marques. Una  de les marques principals amb les que treballen és de gamma pròpia i/o marca blanca, la marca ràtio. Aquesta marca ofereix eines de mà i eines de precisió, i sistemes de seguretat en altura.



La Ferreteria Daumar està al c/ de l'Aigua, 16.
Els horaris  són de dimarts a dissabte de 9 a 13.30, i de 17 a 20.30 hores. Dilluns pel matí tancat, i obert per la tarda de 17 a 20.30h. Podeu contactar amb en David per telèfon al 93.814.35.93 // 670.86.29.81, i per email ferreteriadaumar@gmail.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada