divendres, 29 de juny del 2012

Activitats al nucli antic del 29 de juny a l'1 de juliol


VISITES GUIADES

Visites guiades al museu romàntic Can Papiol. Museu Romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals.

Divendres 29:de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dissabte 30: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Diumenge 1 juliol: de 10 a 14h

Les visites al museu són amb guia i comencen a l'hora en punt. Tarifes: entrada general a 3 euros, entrada reduïda a 1,5 euros i la tarifa per grups és 45 euros. Per més informació podeu trucar al 938930382, o a museupapiol@vilanova.cat.

A més, podeu consultar la programació d '#estiumuseusVNG on trobareu els itineraris organitzats durant l'estiu per conèixer d'a prop la Vilanova Vella.


EXPOSICIONS

Inauguració de l’exposició: Xavier Cuenca, Geografia humana. L'Art escultòric de Xavier Cuenca neix de la seva voluntat, innata encara intensament treballada, de reflectir la vida com expressió d'una força interior i exterior que mai no acaben de fluir. El llenguatge artístic de Xavier Cuenca és propi però accessible mai no complica sinó que mira de donar-se a conèixer en relació amb el seu entorn més directe. La inauguració serà el divendres 29 de juny de 19h a 20h. L’exposició finalitzarà el 15 de setembre. Al Centre d’Art Contemporani La Sala. Accés lliure i gratuït.


Retrats d'Autor. Obra de Roger Velázquez. Mostra de retrats fotogràfics realitzats en diferents àmbits de treball artístic i creatiu. En aquesta exposició podreu veure una mostra de diferents treballs del fotògraf igualadí: per una banda retrats de la sèrie Sinestèsia, fotografies impactants i contundents en la puresa del seu blanc i negre, en els enquadraments i punt de vista. També podreu veure fotografies publicades en el sector editorial i publicitari de moda. Aquesta exposició es podrà veure a l’Escola Municipal d’Art i Disseny - EMAID -, amb la finalitat d'apropar l'alumne al món real del fotògraf professional. Del 6 de juny al 12 de juliol. L'accés és lliure i gratuït i l'horari, de dilluns a dijous de 9 a 13 i  de 17 a 19.30h. Divendres de 9 a 13 h.




 

Exposició de pintura: Anselm Cabús. Dins les mostres d’art mensuals de l’associació. A l’Ateneu Vilanoví. De l’1 al 30 de juny. Accés lliure i gratuït .


Exposició fotogràfica sobre la ciutat de Sant Petersburg. Exposició de l’associació cultural Ernesto, que mostra una trentena d’imatges de la ciutat russa on és palesa la diversitat cultural vora el mar Bàltic. Fins el 31 de juliol , A l’Ateneu Vilanoví. Accés lliure i gratuït 



A.E.Talaia. MARXA -CAMINADA de FESTA MAJOR aquest diumenge 29 de juny, a les 8 del matí als Jardins de Francesc Macià. Per la part de ponent de la ciutat. Organitza el Grup de Marxes i Caminades i Pabordes 2012. 







I TAMBÉ...

A partir de dimecres 4 de juliol torna la Ludoplaça. Activitats infantils, els dimecres de juliol i agost de 18:30 h a 20:30h en diferents espais del nucli antic. Accés lliure i gratuït 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada