divendres, 6 de juliol de 2012

Activitats al Nucli Antic del 6 al 8 de juliolEXPOSICIONS

A.C.Ateneu Vilanoví. Exposició fotogràfica sobre la ciutat de Sant Petesburg. Exposició de l'associació cultural Ernesto, que mostra una trentena d'imatges de la ciutat russa on és palesa la diversitat cultural vora el mar Bàltic. L'accès és lliure i gratuït. 


Inauguració de l'Exposició: Xino Xano cap el Tard. (Estiu. Arts escèniques, visuals, música)., aquest divendres de 19 a 20 hores. Visió creativa de Vilanova i la Geltrú enfocada des de perspectives personals, cadascuna d'una disciplina artística diversa, i amb la finalitat de mostrar l'acció creativa des d'una triple basant temporal, passat, present i futur. Els autors de les obres són en Ferran Ferrer Margalet, en Frances Pasqual i Moster i la Maria Garcia Rubio. 


Exposició de Xavier Cuenca, Geografia humana al centre d'art contemporani La Sala. L'Art escultòric de Xavier Cuenca neix de la seva voluntat, innata encara intensament treballada, de reflectir la vida com expressió d'una força interior i exterior que mai no acaben de fluir. El llenguatge artístic de Xavier Cuenca és propi però accessible mai no complica sinó que mira de donar-se a conèixer en relació amb el seu entorn més directe. L’exposició es podrà visitar fins el 15 de setembre. 

Els horaris del centre d'art contemporani Sala són de dimarts a dissabte de 18 a 21 hores. Dissabtes, diumenges i festius, d'11 a 14 hores. L'accès és lliure i gratuït. 


Últims dies per anar a veure Retrats d'Autor, de Roger Velázquez. Mostra de retrats fotogràfics realitzats en diferents àmbits de treball artístic i creatiu. En aquesta exposició podreu veure una mostra de diferents treballs del fotògraf igualadí: per una banda retrats de la sèrie Sinestèsia, fotografies impactants i contundents en la puresa del seu blanc i negre, en els enquadraments i punt de vista. També podreu veure fotografies publicades en el sector editorial i publicitari de moda. Aquesta exposició es podrà veure a l’Escola Municipal d’Art i Disseny - EMAID -, amb la finalitat d'apropar l'alumne al món real del fotògraf professional. Del 6 de juny al 12 de juliol. L'accés és lliure i gratuït i l'horari, de dilluns a dijous de 9 a 13 i de 17 a 19.30h. Divendres de 9 a 13 h.VISITES GUIADES


Visites guiades al museu romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals.Divendres 6:de 10 a 13h i de 16 a 18h

Dissabte 7: de 10 a 13h i de 16 a 18h

Diumenge 8: de 10 a 14h

Les visites al museu són amb guia i comencen a l'hora en punt. Tarifes: entrada general a 3 euros, entrada reduïda a 1,5 euros i la tarifa per grups és 45 euros. Per més informació podeu trucar al 938930382, o a museupapiol@vilanova.cat.

Estiu als Museus

A més, dins la programació d'#estiumuseusVNG, aquest dissabte hi ha la visita teatralitzada "Hostes vinguere que de casa en tragueren". De la mà d'uns personatges d'època, els visitants podran recórrer les dependències de la casa, i conèixer la seva història. De 19 a 21 hores al Museu Romàntic Can Papiol. Visita teatralitzada al museu ambientada en l'arribada de les tropes franceses a Vilanova i la Geltrú. L'activitat finalitzarà amb una copa de cava. 


Les places són limitades. Reserves al 93.893.03.82 o a museupapiol@vilanova.cat. L'activitat val 10 €.  Més informació al facebook de Museu Romàntic Can Papiol
A.E.Talaia. AMICS SARDANA -XXXII NIT DE LA SARDANA. Aquest dissabte 7 a les 21 hores del vespre, a la plaça de la Vila, amb les cobles CATÀNIA i PRINCIPAL DE TARRAGONA. 

Organitza la secció Amics de la Sardana de l'entitat.

LES TAPES SOLIDÀRIES

Les tapes solidàries amb Bon Rotllo de Vilanova i la Geltrú. Fins el 22 de juliol hi hauran 49 bars i restaurants del centre de la ciutat units per una bona causa. Vinet o cava + tapa per 2,80 €. De cada tapa venuda 0,20€ destinats a la Fundació Vicente Ferrer. Si visites un mínim de 15 locals i omples la butlleta i l'entregues a qualsevol local, podràs guanyar els següents regals: un IPAD 2, un bateig de vol, un xec regal a qualsevol botiga adherida a Viu Comerç, 2 sortides en Kayak, 2 entrades al Faraday Tardor, o 2 entrades per 5 persones al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú. De tapes solidàries per Vilanova i la Geltrú, i al Nucli Antic ! prova las quesadillas al chile chiplote de Cantina Don Taquito l'ostra francesa d'El Bocao, el risotto de calamars amb cansalada amb alls tendres i pèsols a l'Espai de la Carme, les "vilanovades" o pizza artesana de massa fina, amb ingredients diferents cada dia a El Cistell


BonRotllo al facebook, 
#Bonrotllovng
ACTUACIONS CASTALLERES


Els Bordegassos, entitat castellera vilanovina amb seu al Nucli Antic, s'apunta a la Festa Major del Molí de Vent. Aquest dissabte, actuació castallera a les 18.30 al Parc del Molí de Vent, amb la idea d'alçar castells de set i sobretot de mantenir la gran regularitat que estem demostrant enguany. El mes de juliol és una temporada simbòlica per aquesta colla castellera ja que ha aconseguit reptes i alçat castells d'embergadura en la història de la colla. Són actuacions en les que es demana la col·laboració de la gent. Fem pinya !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada