divendres, 7 de setembre del 2012

Activitats al Nucli Antic del 7 al 11 de setembre

VISITES GUIADES

Visites al Museu Romàntic Can PapiolCasa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals.

Divendres i dissabte de 10 a 13h i de 16 a 18h. Diumenge de 10h a 14h. Les visites al Museu són amb guia i comencen a l’Hora en punt . Divendres i dissabte la darrera visita és a les 12h i a les 17h. Diumenge a la 13h. 

EXPOSICIONS


Últims dies per visitar l'exposició "Xino Xano cap el Tard", a la Sala oberta (Estiu. Arts escèniques, visuals, música). Visió creativa de Vilanova i la Geltrú enfocada des de perspectives personals, cadascuna d'una disciplina artística diversa, i amb la finalitat de mostrar l'acció creativa des d'una triple basant temporal, passat, present i futur. Els autors de les obres són en Ferran Ferrer Margalet, en Frances Pasqual i Moster i la Maria Garcia Rubio. Aquesta exposició està en actiu fins el 16 de setembreEncara hi sou a temps !


Últims dies per visitar l'exposició de Xavier Cuenca "Geografia humana" al centre d'art contemporani La Sala. L'Art escultòric de Xavier Cuenca neix de la seva voluntat, innata encara intensament treballada, de reflectir la vida com expressió d'una força interior i exterior que mai no acaben de fluir. El llenguatge artístic de Xavier Cuenca és propi però accessible mai no complica sinó que mira de donar-se a conèixer en relació amb el seu entorn més directe. L’exposició es podrà visitar fins el 15 de setembre. Encara hi sou a temps !

Els horaris del centre d'art contemporani Sala són de dimarts a dissabte de 18 a 21 hores. Dissabtes, diumenges i festius, d'11 a 14 hores. Dilluns tancat. L'accés és lliure i gratuït. 

CONCERTS

Jornades Internacionals Folklòriques a l'Auditori Eduard Toldrà. Amb el grup Corvinus Közgáz - Hongria i l'Esbart Sant Martí de l'ateneu de Torrelles de Llobregat.  Aquest diumenge a partir de les 19 hores. L'accès és lliure i gratuït. L'aforament és limitat. Entrades a la taquilla de l'Auditori a partir de les 18 hores. 


Esbart Sant Martí de Torrelles de Llobregat
Corvinus Közgáz

Les Jornades Internacionals Folklòriques (JIF) són un festival de divulgació folklòrica, organitzat per l'associació Adifolk -Associació per la difusió del folklore- entitat no lucrativa i membre de la Federació d'Ateneus de Catalunya. Els grups actuen per diverses poblacions catalanes, que han augmentat amb el temps. Les actuacions es fan al teatre, carrer, a les places, pavellons municipals o casals. En els 39 anys de recorregut d'aquestes jornades han participat més de 200 grups d'un total de 76 països i 7 comunitats autònomes. 
Més informació

MARXES / CAMINADES




Marxes. Visita a les caves torelló. A.E.Talaia. -Agrupacio Excurisionista Talaia-. Visita "VIU LA VEREMA A CAVES TORELLÓ". Sortida el dissabte 8 de setembre a 2/4 d'11 amb cotxes particulars. Cal inscripció prèvia a la Secretaria de l'entitat (dilluns, dimecres i divendres, de 19 a 21 hores) o trucant al telèfon 606617797 (Cristòfol Soler "Tòfol", del Grup de Marxes). 

No us podeu perdre la visita si voleu saber com treballa la maquinària d'última generació de Caves Torelló, si voleu visitar l'interior de les caves i també les vinyes properes del voltant. 







MERCAT D'ARTESANIA 

Un cop passat l'estiu l'associació d'artesans de Vilanova torna a instal·lar-se en el seu lloc habitual, la plaça de les Neus. L'Associació Artesans de Vilanova organitza un mercat d'artesania d'autor a la plaça de les Neus el segon cap de setmana de cada mes. Aquest cap de setmana estaran a la plaça de les Neus a les 10 del matí fins les 21 hores. Les parades que podreu trobar en aquesta edició de setembre són: ceràmica, vidre, joiera en plata, pintra sobre seda, ventalls, foulards, samarretes, bosses de patchwork, bijuteria feta en diversos materials, objectes varis en crochet... i molt més !

Les edicions mercat d'artesania pels següents mesos és:

  • setembre: cap de setmana 8 i 9
  • octubre:  cap de setmana 13 i 14
  • novembre:  cap de setmana 17 i 18 


DIADA DE L'11 DE SETEMBRE

L'Agrupació Excursionista Talaia. Dilluns 10 de setembre: a les 8 del vespre es penjaran les senyeres als balcons de la façana del carrer comerç de la seu social de l'A.E.Talaia
Dimarts 11 de setembre: a les 12 del migdia, es convoquen els socis de l'A.E.Talaia per fer l'ofrena de l'Onze de Setembre al monument Francesc Macià que hi ha al capdavall de la rambla de la Pau. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada