dilluns, 17 de setembre de 2012

Concurs de fotografia 2.0 per a joves

A partir del dilluns 17 de setembre s'obre el període per participar en el concurs de fotografia 2.0. El motiu del concurs és el Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú, àrea d'actuació en els darrers anys de la Llei de Barris. Pot participar en aquest concurs tota persona de 14 a 35 anys i  que tingui compte d'usuari al fecbook. El concurs es dinamitza pel  Facebook del Nucli Antic Vng i cada participant podrà penjar un màxim de 3 fotos. I què es valorarà d'aquesta foto ? la qualitat de la imatge, tenir en compte els elements històrics i culturals del barri, que sigui creativa, original, i tingui un títol amb el missatge que vol transmetre. Per participar en aquest concurs teniu temps fins el 17 d'octubre.  

El jurat està format per diferents entitats i persones amb expertesa en el disseny gràfic, fotografia, història i cultura. Hi haurà 1 guanyador i 2 finalistes. El guanyador rebrà un smartphone alliberat i 1 Abonament 5 ! pel Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà. El primer finalista rebrà 2 entrades pel Faraday Tardor. I el segon finalista podrà gaudir d'un sopar per a dues persones en un dels restaurants col·laboradors del Nucli Antic: Restaurant Manara, especialitzat en cuina libanesa; L'Espai Carme, especialitzat en cuina italo catalana; La Cova d'en Joan, especialitzat en tapes i cuina tradicional; Restaurant Bar Can Cuenca, cuina tradicional catalana; Pizzeria Restaurant El Cistell o Cantina Don Taquito, amb cuina mexicana.

Per saber més detalls del concurs us podeu llegir les BASES.
Per saber l'àmbit de la zona delimitada del Nucli Antic podeu consultar el següent MAPA. 


Per més informació us podeu posar en contacte a nucliantic@vilanova.cat, o per telèfon al 93.814.00.00 (ext.2252). Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada