dijous, 11 d’octubre del 2012

Activitats al nucli antic de l'11 al 14 d'octubre

VISITES GUIADES

Hostes vingueren que de casa ens tragueren. Visita teatralitzada al Museu Can Papiol ambientada en l’arribada de les tropes franceses a Vilanova i la Geltrú. L’Activitat finalitzarà amb una copa de cava. Places limitades. Reserves al 938930382 o museupapiol@vilanova.cat . Preu 10 euros. Dissabte 13 de 18h a 19h al Museu Romàntic Can Papiol.




MERCATS

Mercat d'artesania. L’associació d'artesans de Vilanova organitza un mercat d’artesania d’autor a la plaça de les Neus el segon cap de setmana de cada mes. Del dissabte 13 a les 10h al diumenge 14 a les 21h a la Plaça de les Neus.




CONCURS DE FOTOGRAFIA 2.0 

Concurs de fotografia 2.0 per a joves: fotografia el Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú ! Es pot participar en el concurs a través del Facebook del Nucli Antic Vng fins al 17 d'octubre. El concurs està adreçat a persones d'entre 14 a 35 anys que gaudeixin de la fotografia i les noves tecnologies. Per participar només cal tenir compte d'usuari al facebook, ja que el concurs es dinamitzarà mitjançant aquesta eina 2.0, i cada participant podrà penjar un màxim de 3 fotografies. Es valorarà la creativitat, l'originalitat i el missatge de la foto. 

El guanyador del concurs rebrà un smartphone alliberat i 1 Abonament 5 ! pel Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà; dues entrades pel festival Faraday Tardor pel primer finalista i un sopar per a dues persones en un dels restaurants col·laboradors del Nucli Antic. 

Per més informació, podeu llegir les BASES.
Per saber l'àmbit del Nucli Antic podeu mirar el PLÀNOL

CICLE DE BALLS

Ballem? Cicle de balls al Foment Vilanoví. A càrrec de Tico-Tico. Preu:5 euros. Venda d’entrades mitja hora abans del ball. Hi ha servei de bar. Diumenge 14 de 18.30 h a 21 h.

CONFERÈNCIES / XERRADES

Parlem de Música: La singularitat de la Música de Toldrà. A càrrec de Francesc Cortès i Cèsar Calmell. Xerrada divulgativa organitzada per l’associació Musical Eduard Toldrà. Accés lliure i gratuït. Dijous 11 de 21 a 22:30h a l’Auditori Municipal, Eduard Toldrà.

A.E. Talaia. Exposició: "Vilanovina, 66 anys després". Dins dels actes commemoratius del 50 è aniversari de la mort d’Eduard Toldrà. L’exposició mostra documentació referent a la sardana vilanovina, així com la partitura original i diverses fotografies i records del mestre Toldrà. Dilluns, dimecres i divendres de 19 a 21h. L'exposició estarà fins el 11 d'octubre. L’accés és lliure i gratuït. Organitza els Amics de la Sardana de l'A.E.Talaia.

Campanya compra al nucli antic i aparca gratis. Els comerços del nucli antic estan fent una promoció en la que reparteixen  tiquets de 30 minuts als aparcaments municipals de les Casernes i Charlie Rivel. La campanya serà vigent fins que s’esgotin els tiquets.

Tots aquells comerços que entrin dins l’àmbit del PINA -Projecte Integral del Nucli Antic-, podran anar a buscar els tiquets que li corresponen a l’oficina del Nucli Antic ( C/Josep Llanza, 1-7, 1r ), a partir del dilluns 8 d'octubre, de 9.30 a 14 hores. A més dels tiquets se'ls hi donarà un cartell promocional, i un llistat d'usos promocionals i responsables dels tiquets. Es recomana trucar prèviament  al 93.814.00.00 (ext.2252) o enviar un correu electrònic a nucliantic@vilanova.cat


ESPORT

JOCS SPECIAL OLYMPICS De l’11 al 14 d’Octubre

Vilanova i la Geltrú repeteix de nou com a seu dels Jocs Special Olympics. Aquesta vegada seran més de 1.100 esportistes d’arreu de Catalunya, Espanya i Europa que participaran en 10 disciplines esportives diferents. Un acte esportiu i social que vol transmetre un missatge positiu de compromís, però que també pretén reivindicar el paper que han de jugar els nostres esportistes.

Podeu consultar el Programa on estan els actes per dia i espais. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada