dilluns, 15 d’octubre del 2012

Emprèn al Nucli Antic: Guia de locals buits

Es presenta una Guia de locals buits disponibles al mercat i ubicats al Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú, dirigida a persones emprenedores que estiguin buscant un local on ubicar el seu negoci. Es mostren 29 locals de diferents característiques pel que fa a superfície, ubicació i preus, que s’adapten a diferents idees de negoci: un comerç al detall, un bar o restaurant, una oficina o despatx professional, un taller de reparació, etc. 


I per què obrir un negoci al Nucli Antic ? Al  final de la guia hi ha un plànol dels elements que es troben al barri que permeten al nou/va emprenedor/a conèixer la zona: el teixit comercial, els equipaments culturals i municipals, i les zones de mobilitat. També es donen a conèixer una sèrie d'avantatges econòmics per la obertura d’un nou establiment comercial al barri: 

  • Per una part, la línia de subvencions per al 2012 per a la rehabilitació i modernització de locals comercials. Val a dir que s’amplia el termini per demanar aquesta subvenció un mes més, o sigui, fins el 15 de novembre del 2012. La poden demanar comerços del barri o nous empresaris que vulguin ubicar-hi un negoci a la zona del PINA -Projecte Integral del Nucli Antic-. 
  • Per l’altre, es dóna a conèixer un avantatge fiscal que contempla el Pla General de Vilanova i la Geltrú per alguns carrers i places localitzats al Nucli Antic i la Geltrú (Zona de Clau 1 Pla General), que és l’exempció de la taxa d’obertura d’activitat.
L’ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través del Pla del Nucli Antic posa a l’abast la informació d’aquests locals, però no fa d’intermediari. Per aquell emprenedor/a interessat/da en algun local, s’ha de posar en contacte amb els API’s i/o propietaris anunciats a la guia que gestionen la disponibilitat del local. Us podeu descarregar aquesta guia en Pdf. A partir del dilluns 15 d’octubre podeu obtenir un exemplar en diferents serveis municipals:


A l’OAC -Oficina d’Atenció Ciutadana-
Plaça de la Vila, 8

A l’Oficina del Pla del Nucli Antic
C. Josep Llanza, 1-7, 1a planta

A l’Oficina de Promoció Econòmica i Turisme
Plaça de la Vila, 11

Al Servei d'Iniciatives Econòmiques,
C. Unió, 81-87, 2a planta 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada