divendres, 18 de gener de 2013

Activitats al nucli antic del 18 al 20 de generExposició: "Flors" Mostra artística. Dibuixos amb pastel. Del 15 al 26 de Gener a la Biblioteca Municipal Joan Oliva. A càrrec d’alumnes de dibuix artístic de l’EMAID. Es tracta d’una exposició de dibuixos de gran format. Accés gratuït Per més informació : www.vilanova.cat/bibliotequesAteneu Vilanoví. Exposició: "Paisatges del desert". Del 2 al 27 de gener . El pintor vilanoví Jordi Santacana, en col·laboració amb l’ONG Ajuda al Desenvolupament, ha tingut la iniciativa de baixar una ambulància fins a Bamako, capital de Mali. Per això ha encetat una campanya de petits patrocinadors. Aprofitant la col·laboració amb l’ateneu ha cedit una sèrie de pintures de paisatges del desert que estaran exposades al local fins a finals de gener. Accés lliure i gratuït. Per a més informació www.ateneuvilanovi.cat


Missa Commemorativa en Record dels Difunts de l'Associació dels Tres Tombs. Dissabte 19 de 19:30 a 20:30 h a l’Església de Sant Antoni Abat. Organitza: Associació dels Tres Tombs. 


Martirio Trio “El aire que te rodea”. Auditori Municipal Eduard Toldrà . Dissabte 19 de gener de 21h a 22:15h. Preu 18 euros. Intèrprets: Martirio, veu. Jesús Lavilla, piano. Raul Rodriguez, guitarra/tres cubà i percussió. Més informació: www.auditoritoldra.cat 
Cercavila de balls infantils pels Tres Tombs. Diumenge 20 d’11:30 h a 13:00h. Itinerari: pl. de Sant Antoni, c. de la Bomba, pl. de les Neus, rbla. Principal, av. de Francesc Macià, pl. de la Vila, c. dels Caputxins, pl. de les Cols, c. de Sant Gregori, pl. de les Neus c. de la Bomba i pl. de Sant Antoni. Balls: Dracs bessons de la Geltrú, Ball de panderos, Diables petits i mitjans, Ball de cintes, Ball de cercolets, Ball de pastorets, Ball de bastons nenes, Ball de bastons nens i Joves i canalla dels Bordegassos. Organitza: Agrupació de Balls Populars i Tres Tombs. Més informació: www.ballspopularsvilanova.orgActuació del Grup de Dansa de Vilanova pels Tres Tombs: "Dansada d'hivern". Diumenge 20 de gener de 12:30 h a 14h al museu Romàntic Papiol. Accés lliure i gratuït. Organitza: Grup de dansa de Vilanova i Tres Tombs. 
Cordes Grillades. Brossa Quartet de Corda & La Botzina. Diumenge 20 de gener de 17:30 a 18:30h a l’Auditori Eduard Toldrà. Preu 5 euros. Edat recomanada de 2 a 7 anys . 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada