dijous, 23 de juny del 2011

Activitats pel cap de setmana al Nucli Antic

Museu Romàntic Papiol
  • Visites guiades: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). Els horaris de visita són els següents:
       -       Divendres 24: tancat (Sant Joan)
-       Dissabte 25: de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores.
-       Diumenge 26: de 10 a 14 hores.





Exposicions d'art i fotografia en actiu

La Sala
  • Exposició "Bioritmes" d' Anselm Cabús, a la sala de Columnes (Primavera. Arts escèniques, visuals i música). A la Sala de les Columnes,  del dijous 9 de juny al 18 de setembre. Més informació.
  • Exposició "Baix a Mar" vist per Salvador Pujades, a la Sala Oberta del divendres 10 de juny al 10 de juliol. Més informació.
  • Exposició "Arxiu Diògenes" de Carles Arnal. A la Sala de les Voltes, del divendres 17 de juny al 25 de setembre. Més informació.

Ateneu Popular Vilanoví
  • "Revetlla Sant Joan 2011", l'entitat organitza un sopar popular a l'aire lliure al parc de Ribes Roges a partir de les 22 hores. A les 24 hores hi haurà l'actuació dels Dj's Les Punxadisques, Justin in the Door i Sick Boy. Més informació.

Bordegassos de Vilanova
  • Actuació dels Bordegassos a la diada castellera de la festa major del barri de Sant Joan el dissabte 25 a partir de les 19 hores a la plaça Xoriguer. Estaran acompanyats de la colla Jove de l'Hospitalet.
  • Actuació dels Bordegassos a les festes de Baix a Mar el diumenge 26 a partir de les 18.30 hores a l'esplanada del monument a Francesc Macià i que comptarà amb la participació dels Xicots de Vilafranca. El cap de colla ha anunciat que, en aquesta ocasió, l'objectiu són els castells de set i mig.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada