divendres, 3 de juny del 2011

Activitats pel cap de setmana al Nucli Antic

Auditori Eduard Toldrà


Amb motiu de l'estrena de l'audotori s'ha organitzat un cicle de concerts durant el mes de juny. Les següents actuacions programades inauguren l'Auditori Municipal aquest cap de setmana:
  • Calidoscopi Musical, amb la Banda de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, de 21 a 22.30 hores.
  • L'istiu al cor, recita d'Elisabet Raspall, amb la col·laboració especial de Pep Bou. 
Més informació.
Programació mes de juny.


Divendres cultural a l'A.E.Talaia

  • L'hort de les bruixes: herbes per menjar, per guarir i per al·lucinar. Conferència a càrrec de Joan Vallès, catedràtic de Botànica de la UB. Divendres 3 de juny, a les 20.30 hores. Organitza la Secció Cultura.

Banc del Temps
  • Presentació de la nova Secretaria del Banc del Temps, divendres 3 de uny de 18 a 20 hores al Centre Cívic de La Geltrú. Si voleu participar-hi activament, podeu portar un llibre per intercanviar amb els altres assistents i usuaris del Banc del Temps. 

Ateneu Popular Vilanoví
  • Presentació del llibre "Democràcia econòmica", divendres 3 de juny a les 19.15 hores a l'Ateneu. Diversos autors amb experiència en l'economia social i solidària presenten aquesta obra coral que posa damunt la taula una concepció alternativa de l'economia. 

NITS JOVES
  • Exhibició / Concurs de cotxes teledirigits i Final de la Lliga de Futbol Sala, dissabte 4 de juny a les 22.30  fins les 3 hores al Pavelló Municipal d'Esports.                Més informació. Nits Joves al Facebook. 
Visites guiades al Museu Romàntic Papiol
  • L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). Els horaris de visita són els següents:
            -        Divendres 3 de juny: de 10 a 13 hores, i de 16 a 18 hores.
-         Dissabte 4 de juny: de 10 a 13 hores, i de 16 a 18 hores.
-         Diumenge 5 de juny: de 10 a 14 hores.


Exposicions d'art i fotografia en actiu

  • "Any Internacional dels Boscos", el col·lectiu Blauet ha confeccionat aquesta mostra per commemorar la celebració. Accès lliure i gratuÏt. Exposiciño del mes a l'Ateneu Popular Vilanoví.  Organitza l'APMA. Més informació.

  • Els alumnes del Taller de pintura de l'EMAID exposen les seves obres a la Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà amb l’exposició “Art-Penjat”, en actiu fins el divendres 3 de juny. Es presenten els treballs dels alumnes del taller de pintura de l’Escola Municipal d’Art i Disseny, obres realitzades amb diverses tècniques pictòriques com aquarel·les, acrílics, olis, encàustica i collage, entre d’altres. Enguany, una de les novetats ha estat el disseny de samarretes.

* Val a dir que les matriculacions als tallers d’estiu de l’EMAID es duran a terme del 15 al 30 de juny. 
Els tallers infantils requereixen de pre-inscripció. Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada