divendres, 15 de juliol del 2011

Activitats pel cap de setmana


  • Concert de El Pont d'Arcadís. Presentació del seu vuitè treball discogràfic "Foc al Tribunal" del grup El Pont d'Arcalís, que l'any passat va celebrar el seu vintè aniversari. Avui divendres 15 de juliol de 20 a 20.30 hores a la plaça de la Vila. Accés lliure i gratuït. Més informació.
  • Fanfaraï (Magrib. Algèria-França). La fanfara més atípica del Magrib, amb la banda creada a parís el 2005, composta per onze músics bretons i algerians, que interpreta música d'arrel del Nord d'Àfrica. Diumenge 17 de juliol de 20.45 a 21.45 hores a la plaça de les Neus i rambla Principal. Més informació. 
        
Auditori Eduard Toldrà
  • Concert de IALMA dins del marc del FIMPT. El grup de folk gallec celebra els seus deu anys de carrera amb la presentació del seu nou treball "Simbiose", que vol retre homenatge a deu artistes o llocs gallecs que d'una manera o altre han acompanyat al grup al llarg d'aquests deu anys. Avui divendres 15 de juliol a les 21.30 hores. Preu únic 6€. Més informació.
  • Concert de BOJANA NIKOLIC I DAR dins del marc del FIMPT. La cantant Sèrbia interpreta el seu treball "Tendresa desafiadora de virilitats" de música dels Balcans. Dissabte 16 de juliol a les 21.30 hores. Preu únic 6€. Més informació.
  • Concert de NEILA BENBEY dins del marc del FIMPT. La cantant d'origen algerià interpretarà, amb la seva dolça veu, les adaptacions de grans clàssics de la música popular magrebina que composen el seu treball "Algerian Soul". Diumenge 17 de juliol a les 22.00 hores. Més informació.

Ateneu Popular Vilanoví
  • Concert de MOIXAINA dins del marc del FIMPT. El grup del Garraf interpretarà la seva música popular i tradicional que barreja sons catalans i irlandesos amb melodies medievals i renaixentistes. Entrades gratuïtes. Divendres 15 de juliol de 20.30 a 22 hores a l'associació cultural Ateneu Vilanoví.
    
AV Les Casernes
  • Festa 10è aniversari de l'AV Casernes. Celebració del desè aniversari de l'entitat amb concurs de coques i pastissos casolans. Hi haurà cava. Dissabte 16 de juliol a les 19 hores a la placeta del Llimonet.                  


Refugis de Sant Antoni Abat
  • Visites guiadesContinuen les visites guiades als refugis ubicats sota l'església de Sant Antoni Abat, tots els dissabtes de juliol i agost (excepte el dia 6 d'agost). Aquest dissabte 16 de juliol les visites es faran en francès pel grup de les 10 hores i en anglès pel grup de les 11 hores. Les places són limitades i cal inscripció prèvia (no es poden inscriure més de 4 persones alhora). Inscripcions a l'oficina de Turisme.  



Museu Romàntic Papiol
  • Visites guiades: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). Els horaris de visita són els següents:
       -       Divendres 15: de 10 a 13 hores, i de 16 a 18 hores.
-       Dissabte 16: de 10 a 13 hores, i de 16 a 18 hores.
-       Diumenge 17: de 10 a 14 hores.

Exposicions d'art i fotografia en actiu

La Sala
  • Exposició "Bioritmes" d' Anselm Cabús, a la sala de columnes (Primavera. Arts escèniques, visuals i música). A la Sala de les Columnes,  del dijous 9 de juny al 18 de setembre. Més informació.
  • Exposició "Arxiu Diògenes" de Carles Arnal. A la Sala de les Voltes, del divendres 17 de juny al 25 de setembre. Més informació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada