divendres, 18 de novembre de 2011

Activitats al Nucli Antic del 18 al 20 de novembre

AUDITORI MUNICIPAL EDUARD TOLDRÀ 

Concert de Santa Cecília: Divendres 18, de 19:30 a 20:30. Banda de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat. Podeu adquirir les entrades de dillusn14 a divendres 18 de novembre de 2011, a la Secretaria de l’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat. (de17:00 a 19:00) 

Trio Itinerari: Músiques del món. Joan Pablo Cediel Ballesteros, (Colòmbia), piano. Miguel Ángel Gracia Pastor, (País Valencià), bombardí. Josep Contreras Parés, (Catalunya), saxòfon.
Durada 60 min. Divendres 18 de 22 a 23h. A la Sala petita de l’Auditori Eduard Toldrà. Preu 5 euros

EXPOSICIONS

“La Trencadissa” .  Del 28 d’octubre al 11 de desembre. Maria Rosa Taulés, Teresa Pujadas i Montse Cabezas.  La Trencadissa ofereix una reflexió entorn al recorregut creatiu de la ceràmica contemporània, la pèrdua del contingut formal lligat a la utilitat de l’objecte i com aquesta esdevé un mitjà expressió estètic estretament relacionat amb l’experimentació i la creació de nous llenguatges.


"Més enllà de Cumella"Del 21 d’octubre al 4 de desembre. L’exposició parteix d’una anàlisi de la creació ceràmica contemporània que permet mostrar la riquesa creativa d’aquest llenguatge a l’actualitat. Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Més informació
"Quaderns de viatges imaginats". Continua l'expsició de les il·lustracions "Quaderns de viatges imaginats" de Sebastià Serra, a la Sala de les Columnes. L'exposició es podrà visitar fins el dia 8 de gener del 2012. Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.                         
Taller: Desenfornar les peces de ceràmica i integració d'algunes a la instal·lació. Dissabte 19 de 18h a 20h. Cal inscripció prèvia gratuïta a la Sala. Horari d’inscripció: de dimarts a dissabte de 18 a 21h. Dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14h. Dilluns tancat. Tota la informació: www.lasalavng.cat 

VISITES GUIADES


Descobreix el nucli antic: Un itinerari per diferents racons del nucli antic que us permetrà conèixer anècdotes històriques d'aquesta zona de la ciutat. Inclou visita al campanar

El dissabte dia 19 de novembre a les 11 hores a la plaça de les Neus. El preu és de 2€ i la visita té una durada de 2 hores. Encara hi ha places disponibles. 


Museu Romàntic Papiol: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). Més informació. Divendres 18 , dissabte 19  i diumenge 20.

Itinerari autoguiat pel nucli antic de Vilanova: Aquest itinerari cultural permet descobrir la història del nucli antic i gaudir de la seva riquesa patrimonial d'una manera senzilla i flexible ja que té un format autoguiat, és a dir, que el visitant pot fer-la el dia que vulgui i dedicar-hi el temps que consideri necessari. L'itinerari passa per 12 punts emblemàtics d'aquesta zona de la ciutat i te una durada aproximada d'1 hora. 


ALTRES ACTIVITATS

Conferència: 125 Aniversari del poema Canigó. De la pedra a la paraula. Divendres 18 de 20.30 a 22h. El Canigó, la nostra epopeia nacional.Conferència a càrrec d'Àngels Parés, del departament de filologia catalana de l'IES Manuel de Cabanyes. Accés lliure i gratuït
Més informació www.aetalaia.cat

XXVIII Mostra de bolets. Inauguració prevista el dissabte 19 a les 20h. Accés lliure i gratuït. Més informació: www.aetalaia.cat Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada