divendres, 25 de novembre de 2011

Activitats al Nucli Antic del 25 al 27 de novembre

AUDITORI MUNICIPAL EDUARD TOLDRÀ 
La Unió Vilanovina. Concert commemoratiu: 150 anys de la fundació de l'entitat. Divendres 25 de 20h a 22h. Actuació de les corals de la ciutat i la banda municipal Mestre Montserrat. Les entrades, si l’entitat encara en disposa, una hora abans del recital a la taquilla de l’Auditori. Gratuït, imprescindible invitació prèvia.

"Te'n cantaré més de mil". Pep Gimeno. Dissabte 26 de 21 a 22.30h.  Durada 80 minuts. Nascut a Xàtiva (capital de la comarca de La Costera), Josep Gimeno (que és el seu veritable nom) és un d'aquests personatges que apareixen una vegada cada cent anys. Autèntic ídol per al públic coneixedor de la música folk, els seus seguidors creixen cada dia que passa i els elogis vénen de totes bandes, l'un darrere l'altre. Preu 15 euros.EXPOSICIONS

 “La Trencadissa” .  Del 28 d’octubre al 11 de desembre. Maria Rosa Taulés, Teresa Pujadas i Montse Cabezas.  La Trencadissa ofereix una reflexió entorn al recorregut creatiu de la ceràmica contemporània, la pèrdua del contingut formal lligat a la utilitat de l’objecte i com aquesta esdevé un mitjà expressió estètic estretament relacionat amb l’experimentació i la creació de nous llenguatges.

"Més enllà de Cumella"Del 21 d’octubre al 4 de desembre. L’exposició parteix d’una anàlisi de la creació ceràmica contemporània que permet mostrar la riquesa creativa d’aquest llenguatge a l’actualitat. Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Més informació

"Quaderns de viatges imaginats". Continua l'exposició de les il·lustracions "Quaderns de viatges imaginats" de Sebastià Serra, a la Sala de les Columnes. L'exposició es podrà visitar fins el dia 8 de gener del 2012. Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.                         


Activitat familiar: Amb llapis i paper: Dissabte 26 de 18 a 19.30. Activitat familiar dins l’entorn de  l’exposició d’il·lustracions de Sebastià Serra. Cal inscripció prèvia i gratuïta a la Sala, 938169001

VISITES GUIADES


Museu Romàntic Papiol: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). 

Divendres 25: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dissabte dia 16: de 10 a 13h i de 16h a 18h
Diumenge 27: de 10 a 14h


Itinerari autoguiat pel nucli antic de Vilanova: Aquest itinerari cultural permet descobrir la història del nucli antic i gaudir de la seva riquesa patrimonial d'una manera senzilla i flexible ja que té un format autoguiat, és a dir, que el visitant pot fer-la el dia que vulgui i dedicar-hi el temps que consideri necessari. L'itinerari passa per 12 punts emblemàtics d'aquesta zona de la ciutat i te una durada aproximada d'1 hora. 


ALTRES ACTIVITATS

Agrupació Excursionista Talaia Conferència: Química i música. L'estranya parella. Divendres 25 de 20.30 a 22h. Al locald e l’entitat. Conferència a càrrec de Santiago Alvarez, del Departament de Química Inorgànica de la UB. Acte emmarcat en l’any internacional de la Química 2011. Organitza: Secció cultura. Més informació: www.aetalaia.catCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada