divendres, 9 de març del 2012

Activitats al Nucli Antic del 9 al 11 de març


* En aquest espai del bloc s'anuncien tant aquelles activitats que es duen a terme tant al Nucli Antic, com aquelles entitats del Nucli Antic que dinamitzen accions en altres espais.

PROJECCIÓ

A.E.Talaia. Projecció: "Muztagh-Ata, el pare de les muntanyes de gel", a càrrec de Raquel Mirabent, Robert Masana i Andreu Ferrer. Aquest divendres 9 de març de 20.30 a 22.00 hores a la seu del local de l'A.E.Talaia. L'accès és lliure i gratuït. L'aforament és limitat.
Organitza Secció de Cultura, amb la col·laboració del GEAM. 




EXPOSICIONS

"La igualtat de gènere en cartell" . L’exposició mostra, a partir d’imatges gràfiques, les principals propostes promogudes des dels municipis per assolir la igualtat en l’àmbit de la participació social, la coeducació, la cultura, la salut, el disseny de ciutats i territoris i la prevenció de la violència de gènere. Del 27 de febrer al 9 de març a l'EMAID -Escola Municipal d’Art i Disseny- de Vilanova i la GeltrúEs pot visitar de dilluns a divendres de 9h a 14h.



"Inauguració exposició guanyadora del premi Donart 2012", de l'artisa Lourdes Fisa, guanyadora del premi d'enguany. Divendres 9 de març, de 19.30 a 20.30 a  La Sala


L'obra estarà en exposició del 9 de març a l'1 d'abril. 





Diumenge 11 de març, "visita guiada de la guanyadora del premi Donart 2012", Lourdes Fisa a La Sala, de 12 a 13 hores. Organitza l'Associació de Dones la Frontissa, la Regidoria de Cultura i l'Espai Equitat.

* El Centre d'Art Contemporani La Sala presentarà la seva programació estable durant el mes de març.


VISITES GUIADES

Museu Romàntic Can Papiol. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, oriünda de l'Arboç que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. La casa conserva l'estructura, la distribució i la decoració originals. L'exterior segueix el cànon auster de l'època, amb una façana d'estil neoclàssic i elements arquitectònics pintats. L'interior, en canvi, destaca per la seva fastuositat i elegància.

Horari de les visites:
Divendres 8: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dissabte 9: de 10 a 13 h i de 16 a 18h
Diumenge 10: de 10 a 14 h

ACTIVITATS ESPORTIVES


A.E.Talaia. Ascensió al Montcorbison (Vall d'Aran), el 10 i 11 de març. Organitza la Secicó d'Esquí.
54a marxa d'orientació per descripció -1trofeu Joan Virella-, aquest diumenge 11 de març. Prova puntuable per la XIV Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la FEEC. Sortida i arribada: Torre-ramona (Subirats). Organitza Grup de Marxes de l'A.E.Talaia. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada