divendres, 13 de juliol del 2012

Activitats al Nucli Antic del 13 al 15 de juliol


VISITES GUIADES

Visites guiades al museu romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals. 
 Divendres 13:de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dissabte 14: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Diumenge 15: de 10 a 14h

Per més informació podeu trucar al 938930382, o a museupapiol@vilanova.cat.

Denominació d’origen Can Papiol. El millor moment pels vins rosats. Visita comentada en la que es farà una introducció a la història del vi a la comarca del Garraf i taller de cata de vins. Divendres 13 de 19:30 h a 21h . Preu 5 euros. Més informació: 938930382 museupapiol@vilanova.cat

Baixen els francesos! Museu Romàntic Can Papiol.
Itinerari urbà pels carrers de Vilanova i la Geltrú, que varen convertir-se en escenari de la invasió napoleònica durant la guerra del Francès (108-1814) i visita comentada al Museu Romàntic Can Papiol. Dissabte 14 de 18h a 20h al Museu Romàntic Can Papiol
Per més informació: museupapiol@vilanova.cat  938930382.



EXPOSICIONS

Exposició: Xino Xano cap el Tard. Visió creativa de Vilanova i la Geltrú enfocada des de perspectives personals, cadascuna d'una disciplina artística diversa, i amb la finalitat de mostrar l'acció creativa des d'una triple basant temporal, passat, present i futur. Els autors de les obres són en Ferran Ferrer Margalet, en Frances Pasqual i Moster i la Maria Garcia Rubio. Accés lliure i gratuït. Al Centre d’Art Contemporani la Sala.


Exposició de Xavier Cuenca, Geografia humana al centre d'art contemporani La Sala. L'Art escultòric de Xavier Cuenca neix de la seva voluntat, innata encara intensament treballada, de reflectir la vida com expressió d'una força interior i exterior que mai no acaben de fluir. El llenguatge artístic de Xavier Cuenca és propi però accessible mai no complica sinó que mira de donar-se a conèixer en relació amb el seu entorn més directe. L’exposició es podrà visitar fins el 15 de setembre. 

Els horaris del centre d'art contemporani Sala són de dimarts a dissabte de 18 a 21 hores. Dissabtes, diumenges i festius, d'11 a 14 hores. L’accés és lliure i gratuït. 

A.C.Ateneu VilanovíExposició fotogràfica sobre la ciutat de Sant Petesburg. Exposició de l'associació cultural Ernesto, que mostra una trentena d'imatges de la ciutat russa on és palesa la diversitat cultural vora el mar Bàltic. L'accès és lliure i gratuït. 

ACTIVITATS A LA VIA PÚBLICA
3X3 Bàsquet Rambla. Torna el 3x3 bàsquet rambla del Club Esportiu Vilanova, dissabte 14 de Juliol, amb categories: Benjami 02/03/04/05, Aleví 00/01, Infantil 98/99, Cadet 96/97, Junior 94/95, Senior 93... i Mixte (NOMÉS PER A CATEGORIES JUNIOR I SENIOR). Més informació: http://clubesportiuvilanova.blogspot.com.es/2012/05/blog-post.html

ALTRES ACTIVITATS

Les tapes solidàries amb Bon Rotllo de Vilanova i la Geltrú. Fins el 22 de juliol hi hauran 49 bars i restaurants del centre de la ciutat units per una bona causa. Vinet o cava + tapa per 2,80 €. De cada tapa venuda 0,20€ destinats a la Fundació Vicente Ferrer. Si visites un mínim de 15 locals i omples la butlleta i l'entregues a qualsevol local, podràs guanyar els següents regals: un IPAD 2, un bateig de vol, un xec regal a qualsevol botiga adherida a Viu Comerç, 2 sortides en Kayak, 2 entrades al Faraday Tardor, o 2 entrades per 5 persones al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú. 


De tapes solidàries per Vilanova i la Geltrú, i al Nucli Antic ! prova las quesadillas al chile chiplote de Cantina Don Taquito,  l'ostra francesa d'El Bocao, el risotto de calamars amb cansalada amb alls tendres i pèsols a l'Espai de la Carme, les "vilanovades" o pizza artesana de massa fina, amb ingredients diferents cada dia a El Cistell. Més informació:  http://www.bonrotllovng.com/






BonRotllo al facebook, 
#Bonrotllovng





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada