divendres, 20 de juliol del 2012

Activitats al Nucli Antic del 20 al 22 de juliol

FESTES DEL BARRI 


Festa Major del Centre Vila. Aquesta començà el diumenge 15 i continua els dies 20, 21 i 22 de juliol.

  • Divendres 20: Actuació del vilanoví Mag Lalo a les 22 hores a la Plaça de les Neus.
  • Dissabte 21: Concurs de dibuix infantil a les 11.30 hores a la Rambla Principal (davant del teatre). A les 19 hores, Cercavila infantil amb els Bessons de la Geltrú i els seus Tabalers, el Gegantó Lalo, els dracs fets pels nens, la Carpa Juanita, el Porró i els Capgrossos del Centrevila. El cercavila surt de la Plaça de les Cols i finalitzarà a la Plaça del Mercat, on tots els infants participants podran pujar als Cavalliuts.                               Sopar-ball, a les 22 hores a la Plaça de les Neus. L'accés a les taules serà a partir de les 21.30 hores. Tot seguit hi haurà música en viu a càrrec de l'orquestra Babbel, a la mateixa Plaça de les Neus. 

  • Diumenge 22: Ofici de Missa Solemne a les 11.30 a l'Església de Sant Antoni Abat.       A les 19 hores, actuació dels Bordegassos de Vilanova a les 19 hores a la Plaça de les Neus.  Tot seguit, a les 20.30 hores es farà el repartiment de premis del Concurs de Dibuix. El Fi de Festa Major serà amb l'actuació del grup d'Havaneres "Port Velli  podreu prendre Rom Cremat a les 21 hores a la Plaça de les Neus. 



EXPOSICIONS

A.C.Ateneu VilanovíExposició fotogràfica sobre la ciutat de Sant Petesburg. Exposició de l'associació cultural Ernesto, que mostra una trentena d'imatges de la ciutat russa on és palesa la diversitat cultural vora el mar Bàltic. L'accés és lliure i gratuït. En actiu fins el 5 d'agost, encara hi esteu a temps ! 




Exposició: Xino Xano cap el Tard. (Estiu. Arts escèniques, visuals, música). Visió creativa de Vilanova i la Geltrú enfocada des de perspectives personals, cadascuna d'una disciplina artística diversa, i amb la finalitat de mostrar l'acció creativa des d'una triple basant temporal, passat, present i futur. Els autors de les obres són en Ferran Ferrer Margalet, en Frances Pasqual i Moster i la Maria Garcia Rubio. 






Exposició de Xavier Cuenca, Geografia humana al centre d'art contemporani La Sala. L'Art escultòric de Xavier Cuenca neix de la seva voluntat, innata encara intensament treballada, de reflectir la vida com expressió d'una força interior i exterior que mai no acaben de fluir. El llenguatge artístic de Xavier Cuenca és propi però accessible mai no complica sinó que mira de donar-se a conèixer en relació amb el seu entorn més directe. L’exposició es podrà visitar fins el 15 de setembre. 


Els horaris del centre d'art contemporani Sala són de dimarts a dissabte de 18 a 21 hores. Dissabtes, diumenges i festius, d'11 a 14 hores. L'accès és lliure i gratuït. 

VISITES GUIADES


Visites guiades al museu romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals.



Divendres 20:de 10 a 13h i de 16 a 18h

Dissabte 21: de 10 a 13h i de 16 a 18h

Diumenge 22: de 10 a 14h



Les visites al museu són amb guia i comencen a l'hora en punt. Tarifes: entrada general a 3 euros, entrada reduïda a 1,5 euros i la tarifa per grups és 45 euros. Per més informació podeu trucar al 938930382, o a museupapiol@vilanova.cat.

Estiu als Museus

A més, dins la programació d'#estiumuseusVNG, aquest divendres hi ha la Marxa nòrdica i cultural. Es programarà una visita comentada al Museu Romàntic Can Papiol i una marxa nòrdica noctura pel parc del Foix. El lloc de trobada és al pàrquing de l'Hospital de Vilanova a les 20 hores. El preu és de 10 €. L'organització facilitarà els bastons a aquelles persones que no en tinguin. Aquesta activitat està organitzada amb la col·laboració de Font's Adventure

                                                                     Informació i reserves a miquel@fontsadventure.com o al telèfon 607.16.78.03

LES TAPES SOLIDÀRIES

Últims dies de les tapes solidàries amb Bon Rotllo de Vilanova i la Geltrú. Fins el 22 de juliol hi hauran 49 bars i restaurants del centre de la ciutat units per una bona causa. Vinet o cava + tapa per 2,80 €. De cada tapa venuda 0,20€ destinats a la Fundació Vicente Ferrer. Si visites un mínim de 15 locals i omples la butlleta i l'entregues a qualsevol local, podràs guanyar els següents regals: un IPAD 2, un bateig de vol, un xec regal a qualsevol botiga adherida a Viu Comerç, 2 sortides en Kayak, 2 entrades al Faraday Tardor, o 2 entrades per 5 persones al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú. 



De tapes solidàries per Vilanova i la Geltrú, i al Nucli Antic ! prova las quesadillas al chile chiplote de Cantina Don Taquito l'ostra francesa d'El Bocao, el risotto de calamars amb cansalada amb alls tendres i pèsols a l'Espai de la Carme, les "vilanovades" o pizza artesana de massa fina, amb ingredients diferents cada dia a El Cistell

BonRotllo al facebook, 


ANY TOLDRÀ 2012

Actes del maig al desembre. La commemoració del 50è aniversari de la mort d'Eduard Toldrà ens convida a recordar el llegat humà i musical d'aquest insigne vilanoví. Fou un excel·lent intèrpret vilanoví, un compositor de refinada sensibilitat i un director d'orquestra carismàtic. Els diferents actes estan programats al llarg de l'any. La propera activitat serà el 28 de setembre. Consulteu el programa d'activitats.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada