divendres, 24 d’agost del 2012

Activitats al Nucli Antic del 24 al 26 d'agost


VISITES GUIADES

Itinerari urbà. La Vilanova d’abans. Itinerari urbà pel Nucli Antic i visita al Museu Romàntic Can Papiol. Vilanova i la Geltrú neix a mitjan segle XVIII de la unió de dues viles fins aleshores separades.  Però què ha succeït durant aquests segles? Com s'ha anat transformant la ciutat amb el pas dels anys? Aquestes i altres respostes es donaran durant la visita . Divendres 24 d’agost de 19h a 21h. Visita en castellà. Preu 5 euros. Organitza: Museu Romàntic Can Papiol . Més informació: 938930382 museupapiol@vilanova.cat


Marxa nòrdica i Cultural. Visita comentada al Museu Romàntic Can Papiol i marxa nòrdica nocturna pel parc del Foix. Lloc de trobada Pàrquing de l’Hospital de Vilanova a les 20h. Nivell de dificultat mig. Preu 10 euros. L’organització facilitarà els bastons a aquelles persones que no en tinguin. Informació i reserves al correu miquel@fontsadventure.com o al telèfon 607167803. Divendres 24 d’agost de 20h a 23h.


Hostes vingueren que de casa ens tragueren. Visita teatralitzada al Museu Can Papiol ambientada en l’arribada de les tropes franceses a Vilanova i la Geltrú . L’Activitat finalitzarà amb una copa de cava. Preu 10 euros. Dissabte 25 de 19h a 21h .Places limitades. Reserves al 938930382 o museupapiol@vilanova.cat.




Visites al Museu Romàntic Can PapiolCasa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals.


Divendres i dissabte de 10 a 13h i de 16 a 18h. Diumenge de 10h a 14h. Les visites al Museu són amb guia i comencen a l’Hora en punt . Divendres i dissabte la darrera visita és a les 12h i a les 17h. Diumenge a la 13h. 




EXPOSICIONS 
Exposició: Xino Xano cap el Tard, a la Sala oberta (Estiu. Arts escèniques, visuals, música). Visió creativa de Vilanova i la Geltrú enfocada des de perspectives personals, cadascuna d'una disciplina artística diversa, i amb la finalitat de mostrar l'acció creativa des d'una triple basant temporal, passat, present i futur. Els autors de les obres són en Ferran Ferrer Margalet, en Frances Pasqual i Moster i la Maria Garcia Rubio. Aquesta exposició està en actiu fins el 16 de setembre




Exposició de Xavier Cuenca, Geografia humana al centre d'art contemporani La Sala. L'Art escultòric de Xavier Cuenca neix de la seva voluntat, innata encara intensament treballada, de reflectir la vida com expressió d'una força interior i exterior que mai no acaben de fluir. El llenguatge artístic de Xavier Cuenca és propi però accessible mai no complica sinó que mira de donar-se a conèixer en relació amb el seu entorn més directe. L’exposició es podrà visitar fins el 15 de setembre

Els horaris del centre d'art contemporani Sala són de dimarts a dissabte de 18 a 21 hores. Dissabtes, diumenges i festius, d'11 a 14 hores. Dilluns tancat. L'accés és lliure i gratuït. 

ALTRES 
Ludoplaça 2012. Els dimecres de juliol i agost activitats infantils en diferents carrers i places del Nucli Antic. Per a nens i nenes a partir de 3 anys. Activitat gratuïta. No cal inscripció prèvia.




Festa Major AV Casernes. Del dimecres 29 d'agost al dissabte 1. Més informació






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada