divendres, 1 de juliol de 2011

Activitats pel cap de setmana

Refugis de Sant Antoni Abat
  • Visites guiades: Tornen les visites guiades als refugis ubicats sota l'església de Sant Antoni Abat, tots els dissabtes de juliol i agost (excepte el dia 6 d'agost). Els dos primers grups baixaran aquest dissabte dia 2 de juliol de 10 a 12 hores. Les places són limitades i cal inscripció prèvia (no es poden inscriure més de 4 persones alhora). Inscripcions a l'oficina de Turisme.  
Auditori Eduard Toldrà
  • Concert de retrovament dels antic membres de la formació del grup "Els Waits". L'actuació és diumenge 3 de juliol a les 19 hores. Preu únic 5€ 
          Programació mes de juliol.

A.E.Talaia
  • Últim dia de "Cap persona sense aliments". Avui divendres 1 de juliol és l'últim dia de la Campanya de recollida d'aliments per a la població més desafavorida de la ciutat, organitzada per la Creu Roja i en la que l'entitat la Talaia col·labora. La recollida es realitzarà al local social de l'AE Talaia (c. Comerç, 4), de 19 a 21 hores i s'hi pot aportar oli, llet, arròs, cereals, pasta, etc. Més informació.                                                                                                                                                
  •  XXXI Nit de la Sardana amb les cobles Catània i Ciutat de Cornellà. Dissabte 2 de juliol a les 21 hores a la plaça de la Vila. Organitza: Amics de la sardana. 
  • Caminada Popular de la Creu Roja 2011. Diumenge 3 de juliol. Inscripcions a la secretaria de l'AE Talaia. Organitza: Grup de Marxes.
   
Museu Romàntic Papiol
  • Visites guiades: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). Els horaris de visita són els següents:
       -       Divendres 1: de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores.
-       Dissabte 2: de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores.
-       Diumenge 3: de 10 a 14 hores.

Exposicions d'art i fotografia en actiu

La Sala
  • Exposició "Bioritmes" d' Anselm Cabús, a la sala de Columnes (Primavera. Arts escèniques, visuals i música). A la Sala de les Columnes,  del dijous 9 de juny al 18 de setembre. Més informació.
  • Exposició "Baix a Mar" vist per Salvador Pujades, a la Sala Oberta del divendres 10 de juny al 10 de juliol. Més informació.
  • Exposició "Arxiu Diògenes" de Carles Arnal. A la Sala de les Voltes, del divendres 17 de juny al 25 de setembre. Més informació.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada