dijous, 29 de març del 2012

Programació de La Sala

Aquest dilluns 26 de març s'ha presentat la programació per la nova temporada del Centre d'Art Contemporani La Sala. Aquesta nova temporada d'exposicions està programada a partir d'aquest mes de març, fins el mes de juny. La presentació de la nova temporada ha estat a càrrec de la regidora de Cultura, Marijó Riba, el comissari de l'exposició Koncept, i altres artistes que conformen aquesta nova programació. 

El proper divendres  30 de març, s'inaugurarà la primera exposició de la temporada, "Koncept". Aquesta mostra és una exhibició que reflexiona sobre el significat de l'art en l'actualitat, i a partir de micronarracions en múltiples diàlegs, estableix una relació entre allò local i l'universal. Val a dir que és una obra que traça un recorregut per alguns dels principals creadors contemporanis: s'exhibirà obra de Pablo Picasso, Andreu Alfaro, Chillida, Frederic Amat, Joan Brossa, Saura, Ràfols, Casamada, Chillida, Pep Duran, Josep Guinovart i Joan Miró. Aquesta obra estarà exposada al públic fins el 10 de juny.

















A més, en el marc de la programació d'estiu, s'exposaran varies obres tant a la Sala de les Voltes com a la sala de les columnes. A la Sala de les Voltes s'instal·larà la mostra de Xavier Cuenca, artista vilanoví que exposa una obra que reflexiona entorn la figura humana, i està comissariada per Albert Mercadé. Aquesta s'inaugurarà el 30 de març i estarà en actiu fins el 10 de juny. 


A la sala de columnes s'acolliran dues mostres: "Pantalla Global", que s'ha produït de forma coordinada amb el CCCB, Centre de Cultura de Barcelona. Aquesta exposició explora el poder de les pantalles en la societat actual: seducció, espectacle, creació d'arquetips i models, informació, comunicació, vigilància... I com els avenços tecnològics, d'alguna manera, condicionen la renovació d'aquests poders a través de diferents formats. La pantalla cinematogràfica, fins arribar a l'actual proliferació de pantalles en format digital.  La mostra de Pantalla Global s'inaugurarà el 27 d'abril i estarà en actiu fins el 27 de maig. La segona proposta és "Xino xano cap el tard", que s'exposarà a partir del 6 de juliol fins el 16 de setembre. Obra dels creadors locals Ferran Ferrer, Francesc Pasqual i Maria Garcia, que amb aquesta obra tenen la voluntat de tractar una visió creativa de Vilanova i la Geltrú enfocada des de perspectives personals, cadascun des d'una disciplina artística diferent i complementària. Tracten l'acció creativa des d'una triple perspectiva temporal: passat, present i futur. 


Més informació



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada