divendres, 10 d’agost del 2012

Activitats al nucli antic del 10 al 12 d'agost

VISITES GUIADES


Itinerari urbà. La Vilanova d’abans. Itinerari urbà pel Nucli Antic i visita al Museu Romàntic Can Papiol. Vilanova i la Geltrú neix a mitjan segle XVIII de la unió de dues viles fins aleshores separades.  Però què ha succeït durant aquests segles? Com s'ha anat transformant la ciutat amb el pas dels anys? Aquestes i altres respostes es donaran durant la visita a través de l'observació de l'entramat urbà i de les seves edificacions més notables, entre les quals trobem Can Papiol com un clar exemple de la bona salut de Vilanova a principis del segle XIX. Divendres 10 d’agost de 19h a 21h. Visita en castellà. Preu 5 euros. Organitza: Museu Romàntic Can Papiol . Més informació: 938930382 museupapiol@vilanova.cat
Visites al Museu Romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals.


Divendres i dissabte de 10 a 13h i de 16 a 18h. Diumenge de 10h a 14h. Les visites al Museu són amb guia i comencen a l’Hora en punt . Divendres i dissabte la darrera visita és a les 12h i a les 17h. Diumenge a la 13h. 

Itinerari autoguiat al Nucli Antic. Si voleu passejar pel Nucli Antic coneixent els indrets més interessants i atractius de la zona,  ara ho podreu fer ajudats d’una autoguia. També podeu trobar la guia en castellà, anglès i francès.Xino Xano cap el Tard.  Visió creativa de Vilanova i la Geltrú enfocada des de perspectives personals, cadascuna d'una disciplina artística diversa, i amb la finalitat de mostrar l'acció creativa des d'una triple basant temporal, passat, present i futur. Els autors de les obres són en Ferran Ferrer Margalet, en Francesc Pasqual i Moster i la Maria Garcia Rubio. Exposició de Xavier Cuenca, Geografia humana al centre d'art contemporani La Sala. L'Art escultòric de Xavier Cuenca neix de la seva voluntat, innata encara intensament treballada, de reflectir la vida com expressió d'una força interior i exterior que mai no acaben de fluir. El llenguatge artístic de Xavier Cuenca és propi però accessible mai no complica sinó que mira de donar-se a conèixer en relació amb el seu entorn més directe. L’exposició es podrà visitar fins el 15 de setembre. 
Us recordem que el dimecres 15 d'agost no hi haurà servei de Ludoplaça
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada