dimecres, 24 d’octubre del 2012

Fotografies premiades del Concurs fotogràfic 2.0 del Nucli Antic

Els concursants amb la regidora de serveis viaris, Glòria Garcia, i el jurat del concurs 
Ahir dimecres 23 d'octubre es va anunciar el nom de les fotografies guanyadores del Concurs de Fotografia 2.0 per a joves de 14 a 35 anys. Es van comunicar els guanyadors i es va fer l'entrega de premis a La Sala, Centre d'Art Contemporani. Hi van ser presents, la segona tinenta d'alcalde i regidora de Serveis Viaris, Glòria Garcia, qui va fer l'entrega dels premis als/les guanyadors/es; alguns membres del jurat, que van explicar perquè es van escollir les fotografies guanyadores, i alguns/es dels participants del concurs, entre d'ells, els premiats per les fotografies guanyadores. L'acte va finalitzar amb un agraïment per part de la regidora Glòria Garcia, als 17 concursants per haver participat amb 46 imatges que representen "mirades particulars sobre el Nucli Antic i els seus elements més representatius". 

En la primera categoria ha estat seleccionada la fotografia "Reflexes de sota del campanar", de Raquel Abad. D'aquesta fotografia es valora el punt de vista d'autor en l'originalitat del punt de vista del campanar des d'una perspectiva diferent i la resolució del joc de llums i ombres que ha reflectit la mirada. 

"Reflexes de sota del campanar", de Raquel Abad 

En la segona categoria ha estat seleccionada "Arc de Sant Martí al Nucli Antic", de Sergio Sánchez. Es valora l'empatia, l'energia i el color de la imatge. A més del toc divertit i la convergència de línies entre el campanar i l'arc de sant martí i el contrast de colors freds i càlids. 

"Arc de Sant Martí al Nucli Antic" de Sergio Sánchez
En la tercera categoria s'ha seleccionat "Connectats al Nucli Antic", de Sergi Poveda. Es valora l'ús del títol com a introducció de la imatge; la correcció a nivell compositiu mitjançant l'ús de la regla dels terços i el joc amb les siluetes per definir un espai conegut per tots, mostrand l'skyland del Nucli Antic. 


"Connectats al Nucli Antic" de Sergi Poveda 


Podeu visualitzar les fotografies de tots/es els participants en l'Àlbum del FLICKR de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Val a dir que s'exposaran digitalment les fotografies de tots els concursants durant el mes de novembre i desembre a La Sala, Centre d'Art Contemporani. 

Més informació. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada