divendres, 21 de desembre del 2012

Activitats al nucli antic del 21 al 23 de desembre



EMAID: Presentació de projectes finals del cicle formatiu de Grau superior en disseny de videojocs i entorns virtuals. Divendres 21 a les 12h a la Sala Auditori de Neàpolis. Presentació i conducció de l’acte a càrrec del Sr. David Vilella, manager de la innovació de Neàpolis.





Recital: Un tomb per la música amb arpa. Esther Piñol. Divendres 21 de desembre de 22 a 23h Sala Petita de l’Auditori Eduard Toldrà. Durada 80 minuts amb pausa. Preu 8 euros.




 Exposició: "La Immaculada" (Tardor. Arts escèniques. Visuals) a La Sala, Centre d'Art Contemporani. Amb la intervenció del curador de l'exposició Óscar Guayavero i els creadors que formen part del projecte. La Immaculada neix d'una passió compartida pels organitzadors del Blanc Festival, Arts Gràfiques Orient i Óscar Guayabero per les màcules, les proves d'impressió que s'utilitzen per estabilitzar les tintes i ajustar-les. Hi ha una juxtaposició de tres camins en aquesta exposició: com si d'una màcula es tractes. Aquesta exposició estarà en actiu fins el 13 de gener del 2013. Aprofita ! Els horaris de LA SALA són de dimarts a dissabte de 18 a 21h, i dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14h. Dilluns tancat. L’accés és lliure i gratuït.


Exposició: "Ardhara" (Tardor. Arts escèniques. Visuals) a La Sala, Centre d'Art Contemporani. A la Sala de les columnes. Ardhara és una exposició col·lectiva que dóna a conèixer l'obra que fan actualment els artistes: Jocelyne Marmottan Raventós, Joaquim Milà, Joan Nadal, Camil·la Pérez Salvà, Teresa Pla Belío, David Ribas Boldú, Jai Rius Pascual, August Rosell, Oriol Sàbat, Núria Serra i Barnades i Joan Tuset. 

Els horaris de LA SALA són de dimarts a dissabte de 18 a 21h, i dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14h. Dilluns tancat. L’accés és lliure i gratuït.



Exposició de diorames de pessebres i figures populars. Del 16 de Desembre al 17 de Gener. Al local de l’associació (C. de Manel de Cabanyes 17). De dilluns a dissabte de 19 a 20:30h. Diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20:30h. Accés lliure i gratuït.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada