divendres, 15 d’abril del 2011

Activitats pel cap de setmana al Nucli Antic

Novament, i engegant les piles abans de setmana santa, presentem un recull d'aquelles activitats culturals i d'oci en les que podeu participar durant el cap de setmana, ja sigui al Nucli Antic o amb entitats relacionades a la zona. 

Divendres cultural A.E.Talaia
  • La industria vilanovina d’ara i abans. Organitza la Secció cultural, divendres 15 a les 20.30, al local social. Es tracta de la presentació del treball de recerca de Xavier lópez, estudiant de l'IES Frances Lluch i Rafecas, amb la participació de Judit Barbacil, professora de l'IES de Vilanova.

Nitjs joves

Endimari
Oficina Nucli Antic

Amics de la Unesco Garraf 
  • Exemples de polítiques de conservació de conjunts històrics, diumenge 17 d'abril, de 11 a 13 hores a la sala d'actes de la EPSEVG-UPC, Av.Víctor Balaguer, nº1. L'exposició és a càrrec de l'arquitecte Antoni Vilanova, especialitzat en Projectes, Urbanisme i Història. La ponència versa sobre el conjunt històric de Cadaqués com a expressió d'un paisatge singular i emblemàtic de Catalunya, en la que el Pla Especial abasta no només els edificis reconeguts sinó altres béns amb valors patrimonials intrínsecs.

Bordegassos de VNG
  • Actuació castellera: 39è Aniversari de la Colla, diumenge 17 de 12.30 a 14.30 a la Plaça de la Vila. Es celebra enguany el Sant Jordi Bordegàs, on  també actuaran les colles castelleres Joves Xiquets de Valls i Nens del Vendrell. Els Bordegassos de Vilanova afronten aquesta diada amb molta feina prèvia feta i amb la intenció d'aixecar el cinc de set i els castells de set amb l'agulla. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada