divendres, 27 de maig del 2011

Activitats pel cap de setmana al Nucli Antic



Orfeó Vilanoví
  • Presentació del setè volum de la col·lecció “Vilanova íntima”, amb motiu del centenari de l’Orfeó Vilanoví 1910-2010, a les 21 hores. El fotògraf vilanoví Mike Alentorn presenta la col·lecció inèdita de DVD's dedicats a Vilanova i la Geltrú amb el títol de "Vilanova Íntima". La col·lecció presenta uns espais vilanovins amb una singularitat pròpia sense caure en l'estètica d'una postal. A més, també es presenten personatges vilanovins amb una notòria influència per la seva activitat en els darrers 100 anys a Vilanova. 

Divendres cultural amb l’A.E.Talaia. 
  • Presentació de la novel·la “La nevada del Cucut”,  a càrrec de la seva autora, Blanca Busquets, de 20.30 a 22 hores a la seu de l'agrupació excursionista. L'accès és lliure i gratuït amb aforament limitat.  Organitza la secció de cultura amb la col·laboració de la Llibreria Llorens. Consulta la programació dels divendres culturals d'aquesta primavera.

Visites guiades al Museu Romàntic Can Papiol
  • La dinàmica de visites guiades a la Planta Noble del Museu Romàntic Can Papiol ha activat amb força i periodicitat al llarg de l'any, amb uns dies i horaris determinats:
              -        Divendres 27 de maig: de 10 a 13 hores, i de 16 a 18 hores.
             -         Dissabte 28 de maig: de 10 a 13 hores, i de 16 a 18 hores.
             -         Diumenge 29 de maig: de 10 a 14 hores.

L'entrada general és de 3 euros i l'entrada reduïda és 1,5 euros -nens/es de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, jubilats, pensionistes, aturats i famílies nombroses. Més informació.


NITS JOVES
  • Aquest dissabte 28 de maig, amb motiu de la final de la Champions League -FC Barcelona vs Manchester United-,  es podrà veure el partit a l'aire lliure en una pantalla gegant adaptada a la Plaça de les Casernes. A més, s'organitzen activitats complementàries: fan zone, futbolí humà, tennis taula, volei infable, pilotes gegants, bàsquet, bar...les activitats començen a les 18 hores i l'accès és gratuït. Més informació.  Nits Joves al Facebook.

Ateneu Popular Vilanoví
  • Aquest diumenge 28, a l'Ateneu Popular  es podrà assistir a la xerrada “El nostre litoral”, a les 19.15h a càrrec de Ramon Ferrer, membre de GEPEC i conservador de la Platja Natural del Muntanyants de Torredembarra. 

Escola i Conservatori Municipal de Música
  • Recitals musicals a càrrec del 6è de Grau Professional ECMM aquest diumenge 28. Es programen dues sessions durant tot el dia i començen a les 11 del matí. Els alumnes que fan els recitals finalitzen el Grau Professional al Conservatori Municipal de Música Mestre Montserat. La jornada es durà a terme a l’Auditori Eduard Toldrà, amb prèvia reserva d'entrada a secretaria. L'aforament és limitat. Podeu consultar el programa de la Jornada dels recitals

Trapezi a la plaça de les Neus
  • En motiu de la festa anual del circ, es celebra a Vilanova i la Geltrú amb el nom de Trapezi/Vilanova el XV Festival de Circ i Firaires de Vilanova i la Geltrú, del 27 al 29 de maig. Es duran a terme múltiples actes a diferents plaçes, carrers i centres de la vila.  Dintre de la diversitat d'actuacions organitzades arreu de la Vila, n'hi hauran  que es celebraran a la Plaça de les Neus. El dissabte 28  i diumenge 29 tindrà lloc l'espectacle Roda Món, a càrrec de Mumusic Circus, on el tema principal són els elements esceneogràfics amb interacció amb el públic a través de la roda, la música, la dansa, el joc d'actor i les acrobàcies.  El dissabte l'espectacle s'acull a les 19 hores, i diumenge a les 20 hores. Trapezzi/Vilanova al Facebook. Spot de presentació,  i més informació


Exposicions d’art i fotografia en actiu

  • La Sala, centre d’art contemporani. Activitats i exposicions permanents de la programació març-juliol 2011:  
-         Sala de les Voltes. Ouka Leele, inèdita.
-         Sala de les Columnes: Somnis de Grafit. La màgia de la imatge i la paraula. Lola Roig,
-       Sala Oberta: Docu-me.nts, de David Simon, Lúa Ocaña, Isidre García, 
     Noelia Pérez i Daniel Laurinc.

* Els horaris d’accés són dimarts a dissabte de 18 a 21 hores, i dissabte, diumenges i festius d’11 a 14 hores.


  • EMAID, els/les alumnes del Taller de Pintura exposen les seves obres al Centre Cívic de Sant Joan amb l’exposició “Art-Penjat”, en actiu fins el divendres 3 de juny. Es presenten els treballs dels alumnes del taller de pintura de l’Escola Municipal d’Art i Disseny, obres realitzades amb diverses tècniques pictòriques com aquarel·les, acrílics, olis, encàustica i collage, entre d’altres. Enguany, una de les novetats ha estat el disseny de samarretes.

* Val a dir que les matriculacions als tallers d’estiu de l’EMAID es duran a terme del 15 al 30 de juny. 
Els tallers infantils requereixen de pre-inscripció. Més informació


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada