dijous, 30 de juny del 2011

Lluna Plena, flors, plantes i decoració

La Carme i la Fuensanta fa onze anys que varen obrir la floristeria Lluna Plena al Carrer de l’Aigua 38. Aquestes dues germanes van començar a treballar en aquest ofici de ben jovenetes quan la botiga estava ubicada a la Rambla de la Pau i la  regentava una altra propietària. Van seguir en aquesta activitat per què els hi agrada però sobretot per què en el seu moment els clients de l’altra botiga les van animar moltíssim a tirar endavant.


Actualment, la Lluna Plena és una floristeria consolidada i treballen amb tot el que te a veure amb les plantes, decoració d’interiors  i objectes de regal però sobretot destaquen que la seva especialitat és la flor natural. Treballen molt per hostaleria, per casaments, comunions, etc.  però si alguna cosa cal destacar d’aquesta floristeria és la qualitat del servei i la dedicació que hi posen.  Només cal entrar a la botiga per veure com cuiden el més mínim detall  i és que tal i com comenten, aquest és un dels elements que més les identifica.  
I tot i que no els hi manquen els encàrrecs encara tenen temps per fer col·laboracions voluntàries com és la seva participació en els rams que porten les gegantes per Festa major i del qual n’estan 
molt orgulloses.


Mentre hem fet l’entrevista, la Carme ens ha explicat un munt d’anècdotes curioses sobre el món de les plantes i les flors. Per exemple comenta que la millor època de les flors silvestres és el mes de febrer i no la primavera com ens podem pensar o que la millor manera de conservar les flors naturals és canviar l’aigua cada dia i evitar que el tronc es faci malbé tallant una mica la tija (el truc de l’aspirina també funciona ja que evita que l’aigua es podreixi i que la flor es quedi sense oxigen).

Quan li hem preguntat sobre els principals dubtes que te la gent al comprar una planta ens comenta que el tema estrella és el rec de les plantes. I és que a les plantes cal educar-les per que s’adaptin a la nostra manera de viure. Evidentment a l’estiu les plantes d’exterior s’han de regar cada dia però les d’interior amb un cop a la setmana n’hi ha prou. O sigui que es millor que passin una mica de set que no que les saturem d’aigua. La llum natural és l’altre factor clau. Per acabar ens comenten que ara és època de petúnies, vinques, kosandres, hibiscus, surfinies o clavells de moro. Podeu trobar a la Carme i la Fuensanta al Carrer de l’Aigua 38 o trucar-les al 938142635.

Els seus horaris són:
De dimarts de divendres de 9.30 a 13h i de 17 a 20.30h
Dissabtes de 9:30 a 13.30 i de 17h a 20.30h
Diumenge de 10 a 13h
Dilluns tancat (excepte festius)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada