divendres, 17 de juny del 2011

Activitats al Nucli antic del 17 al 19 de juny

Auditori Eduard Toldrà
  • Concert Final de GIra del darrer treball del grup de musica vilanoví Gentle Music Men "Cuentos Modernos". L'actuació és dissabte 18 de juny a les 21 hores 
          Més informació.
          Programació mes de juny.

A.E.Talaia
  • Divendres cultural: Cloenda del curs 2010-2011 amb la projecció "Uganda". A càrrec d'Albert Carrió de l'Agrupació de Balls Populars, organitzat per la secció de cultura. Aquest divendres 17 de juny a les 20.30 hores al local social de l'entitat.                 
  •  Ascenció a la Pica Cerví (Alta Ribagorça). Dissabte 18 i diumenge 19 de juny. Es surt el dissabte 18 després de dinar  i es dorm al Pont de Suert. L'ascenció es realitzarà el diumenge a les 8.00h des de Manyanet. El desnivell és d'uns 1.300 m., i la durada aproximada és de 4-5 hores de pujada i 3-4 hores de baixada. Organitza: Secció de Muntanya.

Museu Romàntic Papiol
  • Visites guiades: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). Els horaris de visita són els següents:
       -       Divendres 17: de 10 a 13 hores, i de 16 a 18 hores.
-       Dissabte 18 : de 10 a 13 hores, i de 16 a 18 hores.
-       Diumenge 19 de maig: de 10 a 14 hores.



Escola de Música Mestre Montserrat

  • Setmana VerdaDes del 14 al 20 de juny  es realitzaran audicions i activitats d'interpretació de música clàssica, moderna, tradicional i popular, obertes al públic en general. Aquestes seran interpretades per part dels mateixos professors i alumnes del centre. Divendres 17 de juny diferents activitats a partir de les 15 hores. Programació.

Exposicions d'art i fotografia en actiu

La Sala
  • Exposició "Bioritmes" d' Anselm Cabús, a la sala de columnes (Primavera. Arts escèniques, visuals i música). A la Sala de les Columnes,  del dijous 9 de juny al 18 de setembre. Més informació.
  • Exposició "Baix a Mar" vist per Salvador Pujades, a la Sala Oberta avui divendres de 19.30 a 20.30 hores. Fins el 10 de juliol.
  • Inauguració de l'exposició "Arxiu Diògenes" de Carles Arnal. Divendres 17 de juny a les 19.30 hores, a la Sala de Voltes. L'exposició estarà en actiu fins el 25 de setembre.

Ateneu Popular Vilanoví
  • "Any Internacional dels Boscos", el col·lectiu Blauet ha confeccionat aquesta mostra per commemorar la celebració. Accès lliure i gratuÏt. Exposició del mes a l'Ateneu Popular Vilanoví que romandrà en actiu fins el 30 de juny. Organitza l'APMA. 

EMAID
  • Els alumnes del Taller de pintura de l'EMAID exposen les seves obres a la Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà amb l’exposició "Entre Nosaltres", mostra de retrats a càrrec d'alumnes de l'EMAID (Escola Municipal d'Art i Disseny), on es dóna énfasis a l'expressivitat dels grafismes i al traç. El dilluns 20 de juny és el darrer dia de l'exposició.
* Val a dir que les matriculacions als tallers d’estiu de l’EMAID es duran a terme del 15 al 30 de juny. 
Els tallers infantils requereixen de pre-inscripció. Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada