divendres, 8 d’abril del 2011

Activitats pel cap de setmana al Nucli Antic


El Nucli Antic no només és una zona on poder passejar, sinó un espai on les diferents entitats i recursos ofereixen activitats diverses per realitzar. Aquesta nova secció és un recull d'aquelles activitats d'oci i lleure en les que podeu participar durant el cap de setmana al Nucli Antic, o amb entitats relacionades a la zona. 

Pavelló Municipal d'Esports

  • Club Patí Vilanova. Aquest dissabte a les 20 hores es juga l'eliminatòria de la Copa CERS davant l'Oliveirense. Aquesta trobada s'espera amb expectació donada la polèmica de l'actuació arbrital  que va marcar el partit d'anada. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a les oficines del club, al Pavelló Municipal d'Esports de la Plaça de les Casernes, de 18 a 21 hores.

Nits Joves

La Sala
  • Visita comentada exposició fotogràfica Ouka Leele A la manera d'una Comèdia humana en imatges, es com es presenta la exposició inèdita   de fotografies d'Ouka Leele a La Sala.  Aquest diumenge 10 d'abril, a les 12 hores tindrà lloc la primera i única visita guiada i comentada de l'exposició. Com a complement de la visita guiada es projectarà una pel·lícula de 27 minuts, en la qual es mostren els diferents treballs de l'artista, així com la projecció de diferents fotografies pintades i el disseny escenogràfic i de vestuari que va realitzar Ouka Leele per a una òpera. 
  • Altres exposicions en actiu
         - Somnis de Grafit. La màgia de la imatge i la paraula, Lola Roig
         - Docu-me.nts, David Simon, Lúa Ocaña, Isidre García Puntí, Noelia Pérez, Daniel Laurinc

A.E.Atalia
  • Divendres cultural. A les 8.30 té lloc l'exposició fotogràfica "Rellotges de sol", a càrrec de Josep Blanes, de l'AE Talaia. Organitza Secció Cultura. 

Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat

  • 2a edició de les Jornades de Música Antiga. Aquests actes donen suport formatiu afegit als estudiants de Grau Professional i adults de la ciutat i de la comarca en la música interpretada amb criteris històrics. Són actes dirigits a alumnes de l'ECMM i es tracta de diferents classes, un concert final i una sortida a ANTIQUA, festival alternatiu de música antiga a Barcelona. 
Ateneu Popular


  • Projecció del documental "La pesadilla de Darwin". Dissabte a les 19.15 h. Si el somni de Darwin va ser assegurar els aliments als habitants del voltants del llac Victòria a Kènia a través de la introducció d'una nova espècia, la perca del Nil, no va saber anticipar que les conseqüències d'aquest somni. Organitza APMA.
  • 1a Lliga Tísner d'Scrabble. Diumenge 10 a les 19 hores. Organitza: Desperta !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada