divendres, 8 de juliol del 2011

Activitats pel cap de setmana


Festivals de música
  • Nova Reggae 2011: L'edició d'aquest any del nova reggae, que se celebra en l'espai del Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú, compta en la seva cartellera amb artistes de la talla de Tarrus Riley, The Pioneers, Gappy Ranks i La Thorpe Brass. El Festival començarà avui divendres dia 8 de juliol a les 20 hores i finalitzarà demà dissabte dia 9. Les entrades es poden comprar a través de la pròpia web o directament a taquilles.
      
Refugis de Sant Antoni Abat
  • Visites guiades: Continuen les visites guiades als refugis ubicats sota l'església de Sant Antoni Abat, tots els dissabtes de juliol i agost (excepte el dia 6 d'agost). Les visites es faran en dos grups que baixaran aquest dissabte dia 9 de juliol a les 10 i a les 11 hores. Les places són limitades i cal inscripció prèvia (no es poden inscriure més de 4 persones alhora). Inscripcions a l'oficina de Turisme.  

A.E.Talaia
  • Ascensió al Mont Valier (Arieja). Sortida de alta muntanya al pic de Mont Valier el dissabte dia 9 i diumenge 10 de juliol. Organitza: secció de muntanyaMés informació.                                                                                                                                        
  •  Amics de la sardana - ballada de sardanes. Ballada de Sardanes amb la cobla Sitgetana diumenge 10 de juliol a les 19 hores a l'ermita de Sant Cristòfol. Organitza: Amics de la sardana. Més informació. 

Agrupació de Balls Populars
  • Sortida del Ball de Penderos. Demà  dissabte 9 de juliol a les 19 hores el Ball de Panderos participarà en el cercavila de la Festa Major de Cunit. Més informació.                         
  
Museu Romàntic Papiol
  • Visites guiades: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). Els horaris de visita són els següents:
       -       Divendres 8: de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores.
-       Dissabte 9: de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores.
-       Diumenge 10: de 10 a 14 hores.





Exposicions d'art i fotografia en actiu

La Sala
  • Exposició "Bioritmes" d' Anselm Cabús, a la sala de Columnes (Primavera. Arts escèniques, visuals i música). A la Sala de les Columnes,  del dijous 9 de juny al 18 de setembre. Més informació.
  • Últims dies de l'Exposició "Baix a Mar" vist per Salvador Pujades, a la Sala Oberta del divendres 10 de juny al 10 de juliol. Més informació.
  • Exposició "Arxiu Diògenes" de Carles Arnal. A la Sala de les Voltes, del divendres 17 de juny al 25 de setembre. Més informació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada