divendres, 23 de setembre del 2011

Activitats al Nucli Antic del 23 al 25 de setembre

VISITES GUIADES

Descobreix el nucli antic: Un itinerari per diferents racons del nucli antic que us permetrà conèixer anècdotes històriques d’aquesta zona de la ciutat. 

Dissabte 24 de setembre, a les 11h a la plaça de les Neus. El preu és de 2 euros i la vista te una durada de 2h. 


Museu Romàntic Papiol: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses).  

Divendres 23: de 10h a 13h i de 16h a 18h
Dissabte 24: de 10h a 13h i de 16h a 18h
Diumenge dia 25: de 10 a 14h

Itinerari autoguiat pel nucli antic de Vilanova: Aquest itinerari cultural permet descobrir la història del nucli antic i gaudir de la seva riquesa patrimonial d'una manera senzilla i flexible ja que té un format autoguiat, és a dir, que el visitant pot fer-la el dia que vulgui i dedicar-hi el temps que consideri necessari. L'itinerari passa per 12 punts emblemàtics d'aquesta zona de la ciutat i te una durada aproximada d'1 hora. Descarrega’l a:  http://www.vilanova.cat/html/tema/urbanisme_i_habitatge/itinerari_cultural.html

EXPOSICIONS

La SalaExposició "Arxiu Diògenes" de Carles Arnal. A la Sala de les Voltes, del divendres 17 de juny al 25 de setembre. 

Exposició "Aborígens" de Paco Plendolit. Continua l'exposició de l'obra pictòrica del vilanoví Paco Plendolit, que finalitzarà el divendres 30 de setembre, a l'Associació Cultural Ateneu Vilanoví a la plaça Llarga núm.9. L'accés és gratuït.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada