divendres, 14 d’octubre del 2011

Activitats al Nucli Antic del 14 al 16 d'octubre



  • "Quaderns de viatges imaginats". Aquest divendres 14 d'octubre a les 19.30 hores s'inaugurarà l'exposició de les il·lustracions "Quaderns de viatges imaginats" de Sebastià Serra, a la Sala de les Columnes. L'exposició es podrà visitar fins el dia 8 de gener del 2012. Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.                                                                                                                   
Il·lustració de Sebastià Serra
CONCERTS
Auditori Municipal Eduard Toldrà 
  • Assaig obert de l'Orquestra de Cambra del GarrafAssaig obert de l'Orquestra previ al concert del proper diumenge. Aquest divendres dia 14 de 11.30 a 13 hores. Amb entrada gratuïta. Organitzat per la regidoria de Cultura dintre el programa "Tardor Activa '11". Més informació.
  • "El Jardí de les malícies". Avui divendres dia 14, a les 22 hores, recital de poesia eròtica d'època (des de l'Edat Mitjana fins al segle XIX) basat en el llibre homònim de Miquel Desclot, a càrrec de la companyia Teatre al Detall. Preu únic: 8€. Més informació.
  • Flyhard: arriscar i treballar al màxim. Aquest dissabte dia 15 a les 19.30 hores hi haurà la introducció a "Un home amb ulleres de pasta", obra que es representarà al Teatre Principal a les 22 hores. L'entrada és lliure. Més informació.
  • "Un home amb ulleres de pasta"Demà dissabte 15 a les 22 hores representació de l'obra "Un home amb ulleres de pasta", dirigida per Jordi Casanovas, interpretada per Roser Blanch, Clara Cols, Pablo Lammers i Sergio Matamala i produïda per Flyhard produccions. Els preus van dels 7€ als 15€Més informació.
  • De Toldrà a XostakóvitxDiumenge 16 a les 19 hores, concert amb l'Orquestra de Cambra del Garraf que inaugura la seva temporada de concerts amb l'obra "el Quartet per l'art en do menor" d'Eduard Toldrà. El programa es complementa amb el concert per a piano, trompeta i corda del compositor rus Dimitri Xostakóvitx. Preu únic: 15€Més informació.

VISITES GUIADES
    Museu Romàntic Papiol: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). Més informació. 

    Divendres 14: de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores
    Dissabte15: de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores
    Diumenge 16: de 10 a 14 hores


  • Itinerari autoguiat pel nucli antic de Vilanova: Aquest itinerari cultural permet descobrir la història del nucli antic i gaudir de la seva riquesa patrimonial d'una manera senzilla i flexible ja que té un format autoguiat, és a dir, que el visitant pot fer-la el dia que vulgui i dedicar-hi el temps que consideri necessari. L'itinerari passa per 12 punts emblemàtics d'aquesta zona de la ciutat i te una durada aproximada d'1 hora. Descarrega’l a:  http://www.vilanova.cat/html/tema/urbanisme_i_habitatge/itinerari_cultural.html

ALTRES ACTIVITATS


  • Aproximació a la història dels GR de l'AE Talaia". Aquest divendres 14 d'octubre a les 20.30 hores tindrà lloc, dins la programació dels Divendres Culturals, la Projecció "Aproximació a la història dels GR de l'AE Talaia", a càrrec de Josep Ma Sánchez. Organitza: secció de cultura, en el local que l'entitat té al carrer Comerç, núm.4Més informació.
  • Travessa GR-83, etapa núm. 12. Aquest dissabte i diumenge tindrà lloc la travessa de l'etapa núm. 12 (Prats de Molló - Refugi de Marialles - Vernet). Organitza: secció de senders. Més informació.                                                                                                                       
  • Presentació del llibre "Les raons dels indignats". Presentació del llibre "les raons dels indignats" de Raimundo Viejo organitzada per l'Ateneu Vilanoví. L'acte tindrà lloc a la seu que l'entitat té a la plaça Llarga, 9, de 19.30 a 21 hores. L'accés és lliure i gratuït.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada