divendres, 13 d’abril del 2012

Activitats al nucli antic del 13 al 15 d'abril


ACTIVITATS A LA VIA PÚBLICA

Mercat d’Intercanvi i de segona mà. 
Diumenge 15 de 10h a 14h a la plaça de les Casernes.

Aquest esdeveniment té lloc al Nucli Antic, concretament a la plaça de les Casernes, de 10 a 14 hores. 

Aquesta és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, concretament pel CRIA - 
Centre de Recursos i Informació Ambiental-, i amb 
la col·laboració del PINA- Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic-.  L'objectiu d'aquest mercat és afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable mitjançant la pràctica de les "3 R " : reduir, reutilitzar i reciclar. L'intercanvi és entre particulars i es podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà. 


Mercat d’Artesania. Associació Artesans de Vilanova organitza un mercat d'artesania d'autor a la plaça de les Neus el segon cap de setmana de cada mes. Dissabte 14 i diumenge 15 de 10 a 21h a la Plaça de les Neus.

PRESENTACIONS

Presentació del llibre "Tradició constitucional i història nacional (1808-1823). Llegat i projecció política d'una nissaga catalana, els Papiol" . A càrrec de Jordi Roca Vernet, autor del llibre i investigador de la Universitat de Warwick. Introducció de Màrius Serra, escriptor. Divendres 13 d’abril de 19h a 20h al Museu Romàntic Can Papiol.

Conferència: Les arts decoratives i l'interiorisme en el Romanticisme. Conferència a càrrec de Pilar Soler. Avui divendres 13 de 20:30 a 22h. Organitza la secció de cultura de l’A.E. Talaia i IEP. Al local de la Talaia.



VISITES GUIADES i CAMINADES

Museu Romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants d ela vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII.

Divendres dia 13: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dissabte dia 14: de 10 a 13h i de 16 a 18h 
Diumenge dia 15: de 10 a 14h 
Les visites al museu són amb guia i comencen a l'hora en punt. 

Coneguem els Camins de la Roqueta i de Cal Fusté. Diumenge 15 de 9h a 14h. Per a més informació podeu consultar el dossier de la secció de senders A.E.Talaia 
Activitat organitzada per A. C. Ateneu Vilanoví / APMA.


EXPOSICIONS

Koncept. Koncept és una mostra que reflexiona a l’entorn del significat de l’art a l’actualitat. La mostra ofereix un ampli ventall d'obra de reconeguts creadors lligades a la noció d'història i temps,.Entre els artistes de la col·lecció tenim entre d'altres: Pablo Picasso, Andreu Alfaro, Frederic Amat, Joan Brossa, Chillida, Pep Duran , Josep Guinovart , Joan Miró, Antoni Tàpies, Christo. Col·lecció Biel Torrens. Del 31 de març al 10 de juny al Centre d’Art Contemporani la Sala. 



CONCERTS

Guia del Viatge a la lluna. Presentació del Procès de creació de l'Espectacle. Murtra Ensemble. Diumenge 15 de 12h a 13h a l’AuditoriEduard Toldrà.

ALTRES
Bordegassos de VNG. Actuació prèvia a la Diada del 40è aniversari de la colla. Diumenge 15 de 12:30h a 14:30h al Passeig del Carme.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada